≡ Meniu

Gorenje BO637E24X, cuptor incorporabil multifuncțional de 67 litri

Gorenje BO637E24X e un cuptor destul de nou și care nu e singurul de la acest brand. Din poza de jos e vede ecranul LCD ceva mai mare și controlul touch. Din păcate, controlul nu e complet electronic datorită acelor butoane push-up. Îmi plac aparatele cu control electronic deoarece oferă mai multe funcții și e mai ușor de controlat. Arată excelent în orice bucătărie, dar există și cele cu design rustic/retro. un model ceva mai ieftin nu oferă la fel de multe funcții, ghidaje telescopice ori suprafață antiamprentă.

Alternativele sale sunt cuptoarele electrice cu volum mai mare ori cu funcție de autocurățare mai bună. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje BO637E24X, cuptor incorporabil multifuncțional de 67 litri

Alimentarea acestui modele complet electrică și nu se mai fabrică cu alimentare pe gaz deoarece nu prea oferă avantaje. Cele electrice au mai multe funcții, încălzesc mai bine și nu necesită un tip de alimentare suplimentar. Cuptorul de 67 litri e satisfăcător chiar dacă nu e cel mai mare. Cuptorul e dotat cu grill, ecran LCD, 11 funcții, geam de protecție, ușă cu două straturi și altele.

Are multe programe și funcții de aceea e și mai deosebit decât restul: încălzire rapidă, autocurățare catalitică, iluminare interioară, sistem de pornire/oprire automat, convecție aer fierbinte, ușă rece, grill cu suprafață mare/mică, încălzire inferioară și altele. Are chiar și funcții speciale: sistem mecanic de asigurare a închiderii ușii și răcire dinamică cuptor plus DC+. Accesoriile oferite sunt următoarele: butoanele de tip push-up, suporturi telescopice, două tăvi simple, tava de coacere și grătarul din sârmă.

Puterea totală a acestui cuptor e de 3300 W iar consumul de energie variază în funcție de temperatura de coacere aleasă. Consumul e situat undeva la 0.92 kW/h și e cel minim. Finisajul e pe culoarea inox și suprafața e antiamprentă. Alte caracteristici speciale sunt: ghidajele telescopice pe un nivel, trei ghidaje de sârmă și sistem de curățare catalitic.

Plusuri: are control mai avansat, volum generos, multe programe/funcții, arată bine și e ieftin.
Minusuri: nu prea sunt.

Gorenje BO637E24X e la promoție de aceea îl și recomand iar pentru el aveți nevoie și de o plită care nu e inclusă. Dacă nu e disponibil la pachet promo, atunci vă recomand o plită pe gaz ori una cu inducție. Ideea e să fie foarte elegantă și randamentul să fie pe măsură.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu