≡ Meniu

Gorenje BO647A20XG, cuptor cu control touch și ghidaje telescopice

Gorenje BO647A20XG e alegerea corectă pentru cei care vor un model cu mai multe funcții, cu volum generos, accesorii suficiente. Aceste aparate se incorporează destul de ușor și puteți lua un mobilier la comandă (e mai bine să faceți așa pentru că nu veți putea incorpora într-un mobilier vechi). Acest aparat e destul de bun și eficient iar alți producători nu oferă modele similare. Din poza de jos, se poate observa că are un control electronic ceva mai avansat.

Alternativele sunt cuptoarele mai ieftine și care pot fi oferite de același brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje BO647A20XG, cuptor cu control touch și ghidaje telescopice

Acest aparat e unul electric cu capacitate de 67 litri, dar există variante mai voluminoase pentru cei care vor să gătească mai mult. Are o clasă energetică A care evidențiază nivelul de consum. Ca și dotări are următoarele: control touch (butoane senzitive), timer, grill, 11 funcții, ventilator, geam cu trei straturi.

Pe partea de funcții are următoarele: autocurățare catalitică, încălzire rapidă, iluminare interioară, sistem de pornire/oprire automată, ușă rece, convecție aer fierbinte, decongelare, grill cu convecție aer, grill cu suprafață mare/mică, încălzire inferioară, încălzire intensivă, blocare acces copii, menținere cald, sistem mecanic de asigurare a închiderii ușii, răcire dinamică cuptor plus DC+ etc.

Sunt incluse accesoriile următoare: butoane push-up, suporturi telescopice, tavă coacere, două tăvi, grătar de sârmă. Pe partea de consum, acest cuptor are o putere de 3300 W dar consumul e mic (de 0.92 kW/h). Acest cuptor are următoarele caracteristici speciale: oțel inoxidabil, ușă din sticlă, inox antiamprentă, ghidaje telescopice pe 2 nivele și curățare catalitică. La instalare trebuie ținut cont de dimensiunile nișei și ele sunt menționate în manual.

Plusuri: are un consum redus de energie, vine cu multe accesorii, inox antiamprentă, funcție de răcire dinamică și arată foarte bine.
Minusuri: nu oricine și-l poate cumpăra.

Gorenje BO647A20XG e la promoție și chiar dacă are un preț mai redus, nu oricine și-l poate permite. Plita incorporabilă trebuie să fie una cu design modern dar există și variantele clasice. Alimentarea cuptorului trebuie să fie electrică pentru o încălzire uniformă și funcțiile sunt mai multe decât la cele pe gaz.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu