≡ Meniu

Gorenje BO647A30BG, cuptor multifuncțional de 67 litri

Gorenje BO647A30BG e un cuptor electric premium cu o capacitate de 67 litri. E un model multifuncțional pentru acasă ori un restaurant deoarece vine cu funcții utile oricui. Chiar dacă e alimentat de la rețeaua electrică, acest model nu consumă extrem de mult curent deoarece clasa de eficiență e A.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care e eficient și care poate fi utilizat de oricine cu ușurință.
Alături am o poză pentru a vă face o părere despre cum arată și nu știu dacă se vede, dar aparatul e unul dotat cu panou de comandă modern, adică cu control touch, afișaj LED și cu cu butoane retractabile iluminate. S-ar putea spune că are aproape la fel de multă tehnologie precum un laptop. 🙂

Gorenje BO647A30BG, cuptor multifuncțional de 67 litri

Pe partea de specificații vine cu o capacitate de 67 litri, cu clasa A de eficiență energetică și cu control de tip touch.
Vine cu dotări care nu le găsim la alte cuptoare și în niciun caz la un aragaz, acestea fiind ventilatorul, grill și timer.
Cred că sunteți curioși din ce material e făcut aparatul și de aceea trebuie să vă spun că e vorba de ușă din oțel și restul e din sticlă. Plitele și cuptoarele incorporabile alimentate electric sunt făcute din sticlă pentru că acest material nu conduce curentul și în acest fel nu se pot întâmpla evenimente neplăcute.
Geamul de protecție e unul foarte solid, fiind vorba de o ușă cu trei straturi de geam.

Pentru achiziția modelului de față ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, multitudinea de funcții și că vine cu multiple accesorii.
Contra achiziției ar fi că nu are rotisor. Oricum, nu știu cât de mult v-ar interesa această dotare.

Deci, dacă te interesează un aparat care să arate bine și să poată fi integrat perfect în bucătăria dvs. ori a unui restaurant atunci vă recomand acest model.
Din păcate nu am pus niciun clip cu acest aparat, dar găsiți aici foarte multe care să vă explice ce și cum cu funcțiile.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu