≡ Meniu

Gorenje BO658A30XG, cuptor clasa A, culoare inox

Gorenje BO658A30XG e un cuptor cu capacitate de 67 litri adresat celora care vor să-și facă o bucătărie modernă estetic și funcțional. Consumul de curent al acestui aparat nu e unul mare deoarece are clasa A mulțumită unui consum de 0,92 kwh. Eficiența sa e dată de consumul mic de curent, dar și de prezența ventilatorului care ajută la coacerea uniformă a alimentelor.

Dacă ne uităm la facilitățile oferite atunci nu are un cost prea mare. Asta deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Aspectul e unul de nota 10, iar facilitățile oferite sunt și ele de 10 (ne putem da seama din faptul că are control touch).
Cum arată poate fi văzut de alături… display-ul fiind unul foarte mare. Culoarea e inox, mai exact antiamprentă.

Gorenje BO658A30XG, cuptor clasa A, culoare inox

Fiind un model al anului 2015 evident că e unul de generație nouă, iar lucrurile trendy cu care vine sunt controlul Full-Touch și cele 14 funcții.
Capacitatea mare de 67 litri e una excelentă pentru cei care vor să pregătească multă mâncare. Datorită acestei capacități aș spune că aparatul e unul bun nu doar pentru acasă, ci și pentru un restaurant.
Clasa de eficiență energetică e una excelentă deoarece aparatul are A-20%, iar asta înseamnă că are un consum mic de curent.
Materialele din care e făcut sunt de calitate deoarece ușa e una din oțel inoxidabil. Acest aspect e cel mai important deoarece așa știm că nu va rugini.
Ventilatorul e unul care te va ajuta într-o coacere uniformă. Acest mic detaliu poate că nu pare important, dar e.

Pro achiziția acestui model ar fi capacitatea mare, că arată bine, consumul redus de curent, cele 14 funcții, că e realizat din materiale de calitate și că vine la pachet cu diferite accesorii.
Contra nu e nimic.

Deci, dacă te interesează un aparat incorporabil cu care să poți face diferite mâncăruri și în special prăjituri atunci îți recomand acest model. E un aparat premium, lucru care e precizat de Gorenje întrucât se laudă că toate aparatele pe care le face sunt premium.
Dacă ești în căutarea unei plite atunci ți-aș recomanda Hansa BHGI63112035 ori modelele de aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu