Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Gorenje BO658A41XG, cuptor incorporabil de 67 litri

Acest cuptor incorporabil Gorenje BO658A41XG e o alegere excelentă dacă vreți ceva mai special. Nu cred că veți găsi pachete promo cu modele așa de performante. Majoritatea pachetelor promo sunt cu plite și cuptoare mai ieftine dar nici foarte ieftine. Acele pachete promo se adresează celor care vor să economisească bani. Designul său e unul foarte elegant și nici nu vă puteți aștepta la mai puțin. Oricum, e oferit de un brand foarte bun și care oferă doar soluții fiabile (care sunt pentru o perioadă mai îndelungată). Poate că nu e o alegere pentru oricine deoarece nu costă puțin și poate nu oricui îi trebuie așa aparat.

Alternativele sale sunt modelele mult mai ieftine care oferă performanțe superioară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje BO658A41XG, cuptor incorporabil de 67 litri

Acest cuptor are alimentare electrică, cuptorul are un volum de 67 litri, clasă de eficiență energetică, control cu butoane senzitive, timer, grill etc. În total are 15 funcții dar voi nu le veți folosi chiar pe toate.

Pe partea de funcții și programe are: încălzire rapidă, autocurățare catalitică, iluminare interioară (în timpul funcționării), ușă rece, convecție aer fierbinte, grill cu suprafață mare/mică, blocare copii, încălzire superioară, încălzire intensivă, răcire dinamică cuptor plus DC +, menținere cald etc. Accesoriile sale sunt: suporturile telescopice, tava de coacere, sondă de temperatură, două tăvi și grătarul din sârmă. Consumul de energie e de 0.92 kW/h care mi se pare destul. Puterea e de 3300 W iar consumul nu e așa mare ci doar dacă alegeți o anumită funcție ori o treaptă superioară pentru a încălzi.

Ușa e realizată din oțel inoxidabil, iar restul caracteristicilor speciale sunt: finisaj antiamprentă, ghidaje telescopice pe trei nivel, sistem de curățare catalitic și două ghidaje de sârmă.

Plusuri: are funcție de autocurățare, suporturi telescopice, control full-touch, multe funcții și opțiuni.
Minusuri: nu e prea accesibil.

Gorenje BO658A41XG poate fi instalat ușor dacă respectați dimensiunile nișei iar o plită incorporabilă poate fi instalată chiar oriunde. Există plite de multe feluri dar eu aș alege una cu inducție. Dacă acest cuptor vi se pare prea scump puteți alege pentru o sursă de finanțare diferită (rate fixe).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu