≡ Meniu

Gorenje BO75SY2B, cuptor incorporabil Simplicity

Gorenje BO75SY2B e un cuptor incorporabil din clasa Simplicity care are o capacitate de 60 litri, alimentare electrică și un design plăcut. Chiar dacă-i un model electric nu va trebui să-ți faci probleme legate de consumul de curent deoarece clasa de eficiență energetică a aparatului e A-20%.
Se adresează celora care vor să-și amenajeze o bucătărie ca la carte cu electrocasnice care se integrează perfect și care nu costă prea mult.

Acest cuptor are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar consumul de curent e unul destul de mic. Acest lucru te va ajuta să-ți recuperezi banii pe parcursul utilizării.

Gorenje BO75SY2B, cuptor incorporabil Simplicity

Pe partea de specificații acest model se laudă cu o capacitate de 60 litri și cu grill integrat. Ventilatorul e o caracteristică pe care acest aparat o are și te va ajuta să gătești mâncare coaptă uniform.
Acest model e unul electronic care are afișaj LCD pe care poți vedea diferite informații.
Nu e un cuptor XXL, dar are ca accesoriu o tavă foarte mare care e adâncă și te va ajuta să gătești multă mâncare. Aceasta e una emailată cu email de tip EcoClean, iar în acest fel e ușor de curățat.
Nici restul cuptorului nu va fi prea greu de curățat, acest model fiind unul premium are programul AquaClean care facilitează o curățare ușoară.

Pentru achiziția acestui model ar fi multiplele funcții, că vine de la un brand de renume și fiabilitatea bună.
Contra achiziției ar fi costul oarecum mare, dar pe parcursul utilizării o să vă recuperați banii deoarece clasa de eficiență energetică e una ok.

Cuptorul e unul foarte bun, de la un brand renumit. Probabil că aveți reticențe deoarece nu cunoașteți brandul și de aceea trebuie să vă spun că acesta e unul sloven care se laudă că produce doar electrocasnice premium.
Când vine vorba de alegerea unui cuptor multă lume nu e decisă și de aceea eu vin să vă spun că recomand modelele electrice în defavoarea celora pe gaz deoarece gătirea se face într-un mod sănătos și uniform.
Alături am pus un preview la acest aparat pentru a-ți face o părere despre cum arată acest electrocasnic, precum și restul modelelor din serie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu