≡ Meniu

Gorenje BOG633E00XGK, cuptor incorporabil cu răcire dinamică

Gorenje BOG633E00XGK nu e o alegere foarte performantă sau cu multe tehnologii. De aceea, prețul e unul destul de corect și atractiv în același timp. E la promoție de aceea și îl recomand iar spre deosebire  multe alte modele acesta mi se pare mai elegant. Alături de acest model aș alege o plită neagră adică cu suprafață din sticlă (cu alimentare electrică sau pe gaz, depinde ce vă convine mai mult dar prețurile sunt destul de apropiate).

Alternativele sunt destul de multe deoarece în acest buget veți găsi multe cuptoare dar nu toate sunt la fel. Unele pot oferi mai mult volum dar nu la fel de multe funcții sau moduri de gătire. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje BOG633E00XGK, cuptor incorporabil cu răcire dinamică

Specificațiile tehnice sunt următoarele: capacitate de 61 litri, alimentare pe gaz, clasa A energetică, control mecanic, grill, timer, rotisor, ușă cu 3 geamuri. Ca și funcții are: încălzire inferioară, pornire/oprire automată, ușă rece, decongelare, menținere card, blocare acces copii și altele. Funcția de răcire dinamică plus DC e utilă și nu orice aparat o are.

Accesoriile oferite de acesta sunt următoarele: două tăvi, grătarul de sârmă și tava de coacere. Indiferent de câte vă oferă, nu e un criteriu de alegere a unui cuptor, deoarece acestea pot fi luate ulterior și nu costă mult. Consumul anul de energie nu e relevant deoarece nu veți folsoi tot timpul, în medie el consumă undeva la 0.92 kW/h. Caracteristicile speciale ale acestui model sunt: finisajul inox antiamprentă și arzător cu infra-roșu. La instalare trebuie să țineți cont de dimensiunile nișei și pentru aceea trebuie să decupați din mobilier ori faceți un mobilier la comandă.

Plusuri: volum generos, multe funcții, design elegant, fiabilitate și consum redus.
Minusuri: nu sunt multe.

Gorenje BOG633E00XGK poate fi următoarea opțiune dar există și altele. În general, prețurile sunt justificate și nu toate cuptoarele au aceleași dotări dar nici aspectul nu e același. Fiecare producător vine cu un design anume care îl schimbă foarte puțin, poate doar dacă e un cuptor ceva mai special, atunci controlul cuptorului e mult mai avansat (e prezent un panou cu butoane senzitive, așa e în general).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu