≡ Meniu

Gorenje BOP637E20XG, cuptor electric clasa A

Gorenje BOP637E20XG e un cuptor incorporabil cu o capacitate de 64 litri și cu foarte multe funcții, motiv pentru care i se zice că e multifuncțional.
Culoarea aparatului e una inox, iar în partea superioară sunt niște butoane de tip touch care ajută la o comandare modernă.
Cu aparatul acesta nu o să pierdeți prea mult timp cu întreținerea sa întrucât are funcția de autocurățare prin piroliză.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată formidabil și poate fi utilizat pentru prepararea mai multor tipuri de mâncăruri.
Pentru a îți face o părere despre cum arată și ce poate îți recomand să te uiți la poza de alături, dar și la clipurile de aici.
Din imaginea care au pus-o mai sus se poate vedea că acest aparat e unul dotat inclusiv cu un ecran LCD pentru a urmări diferite informații.

Gorenje BOP637E20XG, cuptor electric clasa A

Poate fi utilizat și în bucătăria unui restaurant deoarece e un aparat care tinde a fi profesional. Asta deoarece are o capacitate de 65 litri și geam cu patru straturi… printre multe alte dotări.
Ar trebui să alegi un cuptor electric în defavoarea unuia pe gaz deoarece e mai sigur, mâncarea e coaptă uniform (aici ajută și ventilatorul) și pentru că mâncarea e mai sănătoasă deoarece nu au loc arderi de gaze.
Materialele din care e făcut acest aparat sunt sticlă și oțel. Acesta din urmă e la ușă deoarece aceasta e cea mai folosită parte a aparatului.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, că nu costă prea mult, că poate găti o cantitate mare de mâncare și că nu consumă mult curent. Un alt lucru destul de util e încălzirea rapidă care te va ajuta să gătești mai rapid. 😉
Contra nu ar fi vreun motiv. Nu ar fi stricat să aibă clasa de eficiență energetică A++, dar e bine și așa.

Deci, dacă te interesează un aparat de tipul cuptor incorporabil care să aibă culoare inox, să nu coste exagerat și care să te ajute să faci mâncare bună atunci acest model Gorenje BOP637E20XG ar fi recomandarea mea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu