≡ Meniu

Gorenje D754BJ, uscător ieftin cu încărcare de 7 kg

Uscătorul de rufe Gorenje D754BJ e o variantă mai accesibilă chiar dacă pentru unii dintre voi pare destul de scump. Nu e un aparat care și l-ar permite oricine dar merită încercat dacă nu aveți spațiu ori timp pentru a usca rufele. Unele uscătoare arată diferit și se poate observa .

Alternative pot fi multe și depind de preferințele fiecăruia. Un uscător mult mai scump nu uscă mult mai multe rufe, doar că are și un consum mai mic de energie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje D754BJ, uscător ieftin cu încărcare de 7 kg

Puteți pune până la 7 kg de rufe în el și e recomandat să nu depășiți cantitatea. Decât să puneți prea multe rufe, mai bine uscați de două ori luați de la început un uscător mai mare, adică cu capacitate de uscare superioară. Consumul într-un program clasic e destul de mare dacă e să-l comparăm cu cel al unui alt aparat – 4.21 kWh, de aceea există și uscătoarele din categoria premium care pot consuma chiar și pe jumătate.

Programele de uscare sunt destul de numeroase și e bine să ofere și programe speciale pe lângă cele standard. Spun asta deoarece e nevoie de altfel de programe pentru anumite țesături sau poate că vreți să uscați mai puțin (ca la mașinile de spălat ). Pe partea de funcții are detectare automată a cantității, anti-sifonare, Autodrain, reglare a consumului, filtru auto-curățare, oprire și adăugare, control supraîncălzire, avertizare terminare program și programare întârziată.

Pe partea de tehnologii are următoarele: diagnostic service, cuvă cu mișcare reversibilă și senzor umezeală. Nu poate fi un model compact deoarece are multe dotări și nu se compară cu o mașină de spălat. Pentru a economisi spațiu, puteți pune uscătorul peste mașina de spălat (dacă are adâncime de 60 cm).

Plusuri: multe funcții inteligente, design plăcut, panou de control ușor de folosit.
Minusuri: nu sunt.

Sunt multe modele disponibile de la acest brand și nu vă oprește nimeni să luați în calcul și alte branduri cunoscute. Gorenje D754BJ mi se pare a fi un model destul de reușit și sunt câteva variante care arată la fel ca și cel de sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu