≡ Meniu

Gorenje D7564, uscător de ultimă generație pe culoarea albă

Uscătorul de rufe Gorenje D7564 poate fi cel mai bun ajutor atunci când aveți de spălat multe rufe și nu aveți unde să le uscați indiferent de sezon. Designul e destul de simplu și elegant în același timp și nu trebuie să fie pe cine știe ce culoare. Există uscătoare care arată diferit, în sensul că pot fi confundate cu mașinile de spălat deoarece au ușa transparentă. Acea caracteristică nu avantajează cu nimic aparatul deoarece nu veți sta lângă el să vedeți cum să uscă rufele.

Alternativele sunt multe dacă luați în calcul mai mulți producători și aveți un buget flexibil. Mie mi s-a părut un raport dotări/preț destul de bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje D7564, uscător de ultimă generație pe culoarea albă

Acesta se încarcă frontal ca și restul uscătoarelor, dar nici nu veți găsi unul cu încărcare verticală. Unele programe pot fi foarte utile deoarece nu e recomandat să uscați toate rufele cu același program, ci e bine să le sortați puțin. Pentru a face acest lucru, trebuie să spălați mai rar, pentru a avea din ce alege, ceea ce e în avantajul vostru. Bineînțeles, e necesară o mașină de spălat cu capacitate de circa 8 kg pentru a face față provocărilor.

Consumul într-un program clasic e undeva la 1.97 kWh care e destul de mic pentru un uscător. Programele de uscare sunt suficiente pentru a obține rezultatul dorit – rufe bine uscate și țesătura să fie protejată. Funcțiile sale sunt următoarele: condensator cu pompă de căldură, TwinAir, ecran LED (afișează timpul rămas), senzor umezeală, diagnostic service, semnalizare acustică finalizare program, programare întârziată dar mai sunt și altele. Chiar și programele de spălare sunt numeroase și sunt similare cu cele ale mașinilor de spălare.

Plusuri: arată destul de bine, ușor de utilizat, performanțe mari, capacitate de uscare bună, consum redus de energie.
Minusuri: nu prea sunt.

Gorenje D7564 e un model de la acest brand și dacă nu vă place, puteți lua unul chiar mai performant, adică care poate usca și mai mult. Trebuie să alegeți un uscător care are capacitate de încărcare identică cu cea a mașinii de spălat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu