≡ Meniu

Gorenje D7565J, uscător cu condensator

Uscătorul de rufe Gorenje D7565J e unul ceva mai scump deoarece are tehnologii avansate dar și specificații tehnice corespunzătoare. Îmi place că poate usca destul de mult, iar mașina de spălat e destul de accesibilă pentru nu trebuie să aibă încărcare mare. Spun asta în cazul în care aveți de gând să luați una împreună cu uscătorul de mai jos. Eu recomand să le luați de la același brand deoarece mi se par destul de fiabile, însă dacă nu găsiți modelul dorit, optați pentru unul care e apreciat de cumpărători (sunt cele de la producători cunoscuți).

Acesta poate fi pus lângă mașina de spălat rufe sau în cămară, deoarece poate vă place să aveți doar mașina de spălat în bucătărie sub blat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje D7565J, uscător cu condensator

Sistemul de uscare e prin condensare și așa e la mai toate modelele, foarte puține au un sistem diferit (acelea nu sunt la fel de accesibile). Toate aceste aparate au încărcare frontală, doar că capacitate de încărcare diferă de la un model la altul. Are o clasă energetică bună pentru că acel consum de energie într-un program standard e undeva la 1.63 kWh. Chiar dacă nu are cele mai multe programe de uscare de pe piață, se poate lăuda că are cele mai utile și sunt cam la fel de numeroase și diversificate – 15.

Chiar și pe partea de funcționalitate și siguranță stă excelent pentru că le are pe următoarele: sistem de reglare consum, amânare pornire, oprire și adăugare, filtru auto-curățare, anti-șifonare, control supraîncălzireși altele. Nu e la fel de accesibil precum unele deoarece are și tehnologii utile: TwinAir, Diagnostic service, cuva cu mișcare reversibilă, senzor umezeală și pompă de încălzire.

Plusuri: arată destul de bine, consum redus de resurse, fiabilă, ușor de folosit, rezultate foarte bune.
Minusuri: nu sunt.

Gorenje D7565J arată destul de bine chiar mai bine decât în pozele de prezentare. Ușa nu este transparentă ca la unele modele, dar nici nu cred că e nevoie pentru că nu prea aveți ce să vedeți. Culoarea albă e clasică și plăcută în același timp, astfel ecranul digital LED iasă în evidență chiar dacă nu e foarte mare (arată timpul rămas).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu