≡ Meniu

Gorenje D7665N, uscător de rufe cu tehnologie Ion Tech

Uscătorul Gorenje D7665N e unul de ultimă generația datorită tehnologiilor incorporate și mă refer în special la Ion Tech. Aceasta scoate mirosurile nedorite, netezește și împrospătează țesătura. Deci e foarte utilă și nu putea fi un model prea accesibil. Ocupă la fel de mult spațiu cât o mașină de spălat deoarece are o adâncime de 60 cm și lățime tot de 60 cm. Designul e plăcut deoarece panoul de control iasă ușor în evidență, ușa e suficient de lată pentru a introduce rufele cu ușurință în uscător și nu e transparentă.

Dacă vi se pare prea scump atunci vă recomand o altă sursă de finanțare (rate) ori un uscător mai accesibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje D7665N, uscător de rufe cu tehnologie Ion Tech

Uscătoarele sunt doar cu încărcare frontală și doar la mașinile de spălat, designul poate fi mult diferit (la cele care se încarcă prin partea de sus). Are caracteristici tehnice destul de bune: capacitate de uscare de 7 kg, clasă energetică A++ și ecran LCD pe panoul de control. Are o clasă de eficiență atât de bună deoarece într-un program consumul e undeva la 1.63 kWh. Puteți observa destul de ușor că uscătoarele ieftine au clasă energetică B și consumul e mult mai mare. E foarte important ca aparatul să consume puțină energie dacă îl veți folosi des, iar în timp veți recupera banii învestiți.

Pe partea de funcții și siguranță are următoarele: detectare automată a cantității, anti-sifonare, Autodrain, sistem de reglare a consumului, filtru auto-curățare, oprire și adăugare, control supraîncălzire, siguranță împotriva copiilor, semnalizare acustică terminare program și programare întârziată. Are următoarele tehnologii: IonTech, TwinAir, diagnostic service, pompă de încălzire, cuvă cu mișcare reversibilă și senzor umezeală.

Plusuri: are multe programe, capacitate de uscare mare, consum redus de energie etc.
Minusuri: nu oricine și-l poate achiziționa.

Gorenje D7665N e un aparat care e de mare ajutor pentru cei care spală destul de des și nu au timp sau spațiu pentru rufele umede. Din clipul de mai jos se poate observa ace tehnologie de care vă spuneam și nu e prezentă doar pe un singur model, ci pe mai multe.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu