Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Gorenje D8665N, uscător de rufe cu capacitate de 8 kg

Unul dintre cele mai bune uscătoare de rufe e Gorenje D8665N și nu e singurul. Dintre toate acesta mi-a plăcut pentru că e mai accesibil. Bineînțeles, acest uscător face parte din segmentul premium, deci nu se adresează oricui. Un uscător ieftin poate avea un preț pe jumătate doar că are un consum mult mai mare de energie și nu prezintă atâtea tehnologii avansate. Mă refer la tehnologiile care le-am enumerat mai jos și despre care poate ați auzit.

Dacă nu vi-l permiteți și doriți să faceți o astfel de investiție, atunci vă sugerez o altă sursă de finanțare (rate fixe). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje D8665N, uscător de rufe cu capacitate de 8 kg

Încărcare e de maxim 8 kg și unele programe pot limitate performanțele uscătorului. Panoul de control mi se pare interesant deoarece scoate în evidență ecranul LCD și unele funcții. Nu voi face o listă întreagă cu toate acele funcții, ci doar cu o parte dintre ele: detectare automată a cantității, anti-șifonare, autodrain, filtru auto-curățare, control supraîncălzire și multe altele. E bine că are toate acestea pentru o mai bună funcționalitate și rezultatele vor fi mai bune.

Dimensiunile sale sunt destul de generoase deoarece e vorba de un uscător performant și cam toate sunt (excepție fac cele integrate). Astfel, că e la fel de mare cât o mașină de spălat, iar pentru a câștiga spațiu, îl puteți pune peste mașina de spălat. Ca și tehnologii, uscătorul are următoarele: IonTech, TwinAir, diagnostic service, senzor umezeală, pompă de încălzire (Heat Pump) și cuva cu mișcare reversibilă. Designul e destul de elegant chiar dacă ușa uscătorului nu e transparentă cum e la unele.

Plusuri: are un consum redus de energie, arată bine, uscă destul de mult, toate acele dotări speciale și fiabilitatea.
Minusuri: nimic.

Gorenje D8665N nu are un preț prea atractiv dar nu veți găsi unul mai ieftin dacă vreți să consume puțin. Acest tip de aparat nu e prea popular deoarece mulți preferă să pună la uscat rufele în modul clasic, dar necesită mai mult timp, dar și vremea trebuie să fie corespunzătoare (depinde unde vreți să le puneți).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu