≡ Meniu

Gorenje EC610SC, plită elegantă și ieftină cu suprafață vitroceramică

Gorenje EC610SC e o plită destul de performantă deoarece e cu sticlă vitroceramică și nu e chiar clasică. Prețul e foarte bun și de aceea recomand acest aparat. E bine, ca să alegeți un cuptor pe aceeași culoare ori în același stil. Brandul nu are mare importanță deoarece sunt destul de multe alegeri bune. Puteți lua în calcul și un pachet promo de tipul cuptor + plită la un preț atractiv. Arată destul de bine și finisajul lucios pe negru dă un plus de eleganță. Nu se compară cu o plită pe gaz deoarece aceasta nu mai are nevoie de alimentare specială.

Alternativele sunt plitele cu inducție datorită randamentului oferit și pentru că oferă și mai multe funcții. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje EC610SC, plită elegantă și ieftină cu suprafață vitroceramică

Alimentarea acestei plite e una electrică iar randamentul e decent. Puteți găti diverse pe acesta deoarece are zone de găti variabile. Oricum, plitele cu arzătoare speciale costă destul de mult și funcțiile speciale. Panoul de control e unul poziționat în lateral dar există plite și cu panouri frontale. Indiferent unde sunt puse, sunt ușor de folosit și e suficient să aveți o singură mână liberă.

Zonele de gătit sunt de două mărimi: două sunt mici și două sunt mari. Plitele scumpe oferă și zone dublu-circulare sau ovale. Aprinderea lor se face cu ajutorul unei singure mâini ca și la plitele pe gaz mai moderne. Dimensiunile plitei sunt cele clasice și deci plita poate fi pusă pe orice blat.

Plusuri: arată foarte bine, e fiabilă, ușor de folosit, performantă, accesibilă și altele.
Minusuri: chiar dacă e mai ieftină, nu oricine și-o permite.

Gorenje EC610SC e un aparat modern și care poate fi instalat cu ușurință dacă respectați manualul și în care sunt prezentate dimensiunile nișei. Se potrivește într-o bucătărie modernă și care să fie cu aparate similare (incorporabile). Culoarea neagră se asortează cu orice ca și finisajul pe inox. Puteți cumpăra un cuptor electric pe negru/inox dacă nu vă pricepeți, iar cele pe gaz cu foarte puține și nici nu încălzesc atât de uniform. Un alt avantaj oferit de noile cuptoare, e acela că oferă multe funcții și nici prețul nu e piperat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu