Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Gorenje ECS693USC, plită din sticlă neagră cu touch control

Gorenje ECS693USC este o plită modernă cu 4 zone de gătit și control touch. E un model vitroceramic realizat din sticlă neagră.
Un electrocasnic precum acesta se adresează celora interesați în a-și amenaja o bucătărie ca la carte, iar datorită culorii o să vedeți că se va integra de minune în orice bucătărie.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și care are o mulțime de funcții (de la deconectare automată și până la taste touch).

Gorenje ECS693USC, plită din sticlă neagră cu touch control

Caracteristici

Pe partea de caracteristici ECS693USC se evidențiază că e cu alimentare pe curent, iar în acest fel scăpăm de grijile care apar de pe urma folosirii gazului.
Greutatea aparatului e undeva până în 10 kilograme, iar dimensiunile unt de 60-x5,1×51 cm (LxÎxA). Dimensiunile amintite anterior nu trebuie confundate cu cele ale ambalajului ori ale nișei.
Plita vine cu o zonă numită PowerZone care vă permite să măriți energia cu 25%, iar în acest fel puteți găti mai rapid și cu mai puțină energie.
Cred că se poate vedea că vine cu o zonă ovală, iar aceasta e pentru pește, fiind numită Fish Zone.
Datul în foc poate fi uitat cu setarea BoilControl care presupune că aparatul inițial funcționează la putere maximă după care e menținută temperatura dorită.
Vine cu caracteristica StayWarm care se adresează celora interesați de a ține mâncarea caldă la o temperatură constantă de 70 grade. Avantajul mâncării menținute caldă e că își păstrează aroma până e servită.

Pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, că vine de la un brand european, multitudinea de funcții incorporate și aspectul plăcut.
Contra achiziției ar fi că nu are cablu de alimentare inclus în pachet.

Deci, dacă te interesează un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care poate să fie utilizat ușor de oricine atunci acest model ar fi numai bun. Fiind un model electric scăpați de grija brichetei ori a altor ustensile de aprindere a flăcării.
Despre Gorenje trebuie spus că este un brand sloven care se laudă că produce doar aparatură premium.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu