≡ Meniu

Gorenje ECT610SC, plită incorporabilă ieftină cu butoane touch

Gorenje ECT610SC e o plită destul de ieftină deoarece nu are tehnologie cu inducție și e la promoție. Poate că o plită pe gaz e mai ieftină dar aceasta arată mult mai bine și nu mai e nevoie de alimentarea cu gaz (de butelie).

Poate că nu e foarte ieftină dar nici nu putea fi la fel de ieftină ca una pe gaz deoarece are mai multe tehnologii. Cele pe gaz sunt destul de simple și nu arată la fel de bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje ECT610SC, plită incorporabilă ieftină cu butoane touch

Alimentarea e electrică iar o tehnologie cu inducție mi se pare destul de utilă atunci când vreți randament ridicat. Dacă randamentul e mai mare presupune că va găti mai repede un fel de mâncare și consumul e mai mic (pentru că timpul de gătire e scurt). Are 4 zone de gătit și sunt de forme diferite dar nu au forme speciale (dublu circulare sau ovale). La acesta sunt două arzătoare normale și două arzătoare mici.

Aprinderea e electrică, iar la cele pe gaz poate să fie clasică (cu buton dedicat) sau integrată. De pe panoul său se pot observa butoanele de tip touch, poate fi reglată treapta de putere dar și altele. Ca și funcții are: afișaj electronic, taste touch, timer, semnal sonor, protecție copii, blocare butoane pentru curățare, deconectare automată, indicator căldură reziduală și câteva alte caracteristici speciale (temporizator, funcția BoilControl, margine șanfrenată).

Pe partea de design are sticlă neagră vitroceramică și dimensiunile sale sunt de 59 cu 51 cm. Platul trebuie să respecte grosimea minimă din manual dar nu e nici o problemă deoarece toate blaturile sunt suficient de groase – 6.

Plusuri: multe funcții, design elegant, fiabilitate, zone de gătit generoase și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Gorenje ECT610SC e un aparat destul de avansat și cu trecerea timpului, ele se ieftinesc și mai mult. Un cuptor electric e alegerea corectă deoarece e ieftin are multe moduri de gătire și arată mai bine. Dacă ar fi să aleg un cuptor, eu aș opta pentru unul cu butoane touch și ecran digital mare (cu cât e mai mare cu atât afișează mai multe informații).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu