≡ Meniu

Gorenje FHE 301 W, ladă de 290 litri cu congelare rapidă

Gorenje FHE 301 W e o ladă frigo cu o capacitate de stocare de 290 litri și cu clasa de eficiență energetică A+. Se adresează celora care vor să stocheze multe alimente într-un aparat frigo care să aibă o capacitate mare și o capacitate de congelare superioară de 20 de kilograme la 24 de ore.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care e superior din toate punctele de vedere în comparație cu alte lăzi ori vitrine frigo. Se poate vedea de alături cum arată acest model.

Gorenje FHE 301 W, ladă de 290 litri cu congelare rapidă

Modelul are o capacitate netă de 290 litri (brut e 300 litri), iar consumul de curent pe an e de 280 kWh.
Aspectiv e un aparat care arată foarte bine deoarece are mânerul incorporat, iar la interior are o compartimentare foarte bine realizată cu coșuri din sârmă.
Din păcate nu are No Frost (răcire fără producere de gheață), dar excelează pe partea de consum de curent deoarece are clasa A+ de eficiență energetică. Puteți verifica aici prețuri pentru lăzi cu No Frost.
La capitolul funcții de siguranță acest model e unul dotat cu super-congelare și cu semnal de avertizare pentru temperatură ridicată.
În cazul în care se întrerupe curentul nu o să aveți probleme cu alimentele deoarece aparatul e unul dotat cu autonomie de 50 de ore.
Nici nu e gălăgios deoarece nivelul de zgomot e unul scăzut de 43 decibeli, fiind un nivel inferior uni frigider ori unei combine frigo.

Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre această ladă frigo, iar printre acestea se numără brandul, costul nu prea mare și capacitatea mare.
Contra achiziției ar fi lipsa No Frost, dar și prezența acestei caracteristici ar fi făcut aparatul mult mai scump (de două sau trei ori).

Deci, dacă te interesează un aparat care să poată ține la rece o cantitate mai mare de alimente cu un consum de curent nu prea mare atunci acesta ar fi recomandarea mea. Plus că Gorenje e un brand premium localizat în Slovenia și știm cu toții că aparatura realizată în Europa e una de calitate superioară.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu