≡ Meniu

Gorenje FHE242W, ladă frigorifică de 230 litri cu A++

Lada frigorifică Gorenje FHE242W e una dintre cele mai avansate lăzi de pe piață deoarece impresionează prin performanță, volum și consum redus. Dotările sale sunt destul de puține și cele care țin strict de design sunt: control mecanic, iluminare interioară și mâner pentru deschidere verticală a ușii. Nu e genul de aparat care se pune în bucătărie deoarece ocupă spațiu, de aceea e bine să-l puneți într-o cameră unde e ferită de căldură și umiditate, dar și unde nu încurcă.

Alternativele sunt destul de multe dacă e să luăm în calcul mai mulți producători. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje FHE242W, ladă frigorifică de 230 litri cu A++

Acest aparat are un volum net total de 230 litri, clasă energetică A++, consum anual de numai 186 kWh, capacitate de congelare  de 20 kg la 24 de ore. La interior are două coșuri mari în care puteți pune orice cum doriți deoarece e suficient loc, nu ca și la congelatoare care au sertare. Sistemul de dezghețare e manual și putea fi automat dacă ar fi avut un sistem de răcire mai avansat (cum e No Frost).

Pe partea de aspect, acest aparat are un finisaj pe alb, mâner orizontal, răcire rapidă cu oprire automată, iluminare interioară, termostat reglabil și capac cu deschidere verticală. Panoul de control e mecanic și se poate observa în partea de jos dreapta, unde e și la alte lăzi. La capitolele funcții și siguranță oferă sistemul antibacterian, semnalizare temperatură ridicată, control electronic. Nu e nevoie de un model mai mare dacă nu o veți folosi tot anul și poate că aveți un congelator la frigider sau la combine pentru alimente care le consumați imediat sau în perioada următoare.

Plusuri: capacitate de congelare mare, consum redus de energie, iluminare interioară, ușor de folosit.
Minusuri: lipsă yală.

Gorenje FHE242W e un aparat frigorific destul de mare și care e ideal pentru a congela o cantitate mai mare de alimente. Alături de aceasta puteți lua un frigider ori o combină pentru alimentele care nu doriți să le congelați, ci doar să le țineți la rece. Spun asta doar dacă vreți aparate noi pentru o bucătărie modernă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu