≡ Meniu

Gorenje G51101IW0, aragaz alb cu spațiu pentru depozitare

Gorenje G51101IW0 e un model alb cu alimentare doar pe gaz și dacă ar fi avut aprindere electrică, atunci ar fi avut și niște butoane suplimentare (două dacă ar fi avut aprindere electrică atât la plită cât și la cuptor). Acest tip de aprindere nu e chiar comod deoarece necesită ambele mâini, pe când la plitele incorporabile există aprindere la o mână. Poate pe viitor și aceste aparate vor beneficia de mai multe funcții în special că există aragazuri electrice și mixte la ora actuală.

În plus, cred că aveți nevoie de o hotă pentru acesta deoarece noile model arată mult mai bine și au filtre care pot fi spălate ușor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje G51101IW0, aragaz alb cu spațiu pentru depozitare

Plita sa e destul de clasică, adică are un grătar bun și 4 arzătoare de dimensiuni variabile. Atât cuptorul cât și arzătoarele au siguranță pentru a opri alimentare în caz că se stinge flacăra. Această dotare a devenit standard pe noile modele și chiar nu văd de ce un producător nu ar introduce-o. Plitele electrice se opresc automat când nu sunt folosite însă, însă nu toate au același dotări (dacă alimentarea e diferită atunci și dotările sunt ceva mai diferite).

Sunt incluse accesoriile clasice: capacul metalic pentru plită, grătar cuptor, sertar inferior pentru vase. Pe partea de finisaje se poate observa că e un model pe alb iar ușa are sticlă fumurie ca la oricare alt aragaz. Fiind un model ieftin, are un cuptor destul de modest deci lățimea aragazului nu e foarte mare – 50 cm. Există variante cu cuptoare mai mari dar lățimea nu depășește 60 cm, bineînțeles, dacă discutăm despre aragazuri cu 4 arzătoare.

Plusuri: design plăcut, nu ocupă mult spațiu, ușor de folosit, fiabil etc.
Minusuri: nu are aprindere electrică

Gorenje G51101IW0 poate fi folosit de oricine deoarece nu e cu nimic mai diferit decât oricare alt model, însă e construit mai bine și arată mai bine. Dacă ar fi să alegeți o hotă telescopică pentru acesta, ar trebui să fie tot pe alb iar brandul nu e foarte important cât timp e vorba de unul cu experiență.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu