≡ Meniu

Gorenje G6N40AX, plită ieftină cu design plăcut

Plita incorporabilă Gorenje G6N40AX e una ceva mai nouă dar nu arată cum mult mai diferit față de anterioarele. Designul e îmbunătățit la butoane și parcă iasă mai bine în evidență. Are un grătar interesant care e împărțit în două pentru a ușura curățarea plitei (nu trebuie să luați totul jos dacă vreți să curățați în jurul unui arzător) și puteți muta destul de ușor vasul de pe un arzător pe altul. Plitele care au grătare pentru fiecare arzător deoarece designul nu permite (finisaj lucios), nu oferă aceeași funcționalitate. Nu toate plitele sunt la fel, de aceea și prețul nu poate fi același.

Dacă nu vă place pentru că nu are arzător Wok ori pentru că nu are finisaj pe sticlă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje G6N40AX, plită ieftină cu design plăcut

Alimentare principală e cu gaz dar are și alimentare electrică pentru sistemul de aprindere. E vorba de un sistem de aprindere integrat adică trebuie să apăsați și rotiți butonul, deci e nevoie doar de o mână. Unele plite, mai ieftine, oferă un buton special pentru aprinderea electrică și cred că vă amintiți să așa e și la aragazuri. Alături de aceasta aș alege un cuptor chiar de la același brand sau unul care să fie tot pe inox. Sunt multe modele care se asortează cu acesta deoarece majoritatea cuptoarelor au un design modern sau classic.

La instalare trebuie ținut cont de dimensiunile nișei deoarece trebuie să decupați o secțiune din blatul mobilierului. Puterea plitei e destul de mare însă pe voi vă interesează doar o parte din arzătoare deoarece nu cred că le veți folosi pe toate.

Plusuri: destul de puternică, arată bine, ușor de folosit, grătar din fontă, preț atractiv.
Minusuri: nu sunt.

Gorenje G6N40AX e doar una din multele variante disponibile și alegerea o faceți un funcție de buget și preferințe. Poate că nu toți utilizatorii sunt dispuși să dea mult pe o plită care poate nici nu prea o folosesc. Clipul de mai jos e cu un model similar și l-am pus pentru a vă vedea mai bine cum arată o plită de l a acest brand.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu