≡ Meniu

Gorenje G6N41IX, plită pe gaz la preț atractiv

Gorenje G6N41IX e un aparat incorporabil destul de ieftin și care nu e chiar singurul, însă e bine să țineți cont și de producător. Alături de aceasta puteți alege un cuptor incorporabil de la același brand și o hotă telescopică. Cuptorul trebuie să fie electric deoarece gătește mai bine și nici nu se mai fabrică pe gaz. Unele aparate au avansat așa de mult încât alimentarea clasică pe gaz nu mai e așa de convenabilă.

Alternativele sunt destul de multe dacă e să luăm în calcul și alți producători. Poate vă doriți o plită mai performantă ori una cu alimentare diferită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje G6N41IX, plită pe gaz la preț atractiv

Alimentarea sa e una mixtă adică e pe gaz dar și electrică (pentru aprinderea arzătoarelor). Are buton pentru fiecare arzător iar aprinderea arzătorului se face simplu cu o singură mână. Mai precis, se apasă și rotește butonul corespunzător arzătorului. Spre deosebire de un aragaz, plita aceasta are două grătare pentru a ușura curățarea arzătorului dorit. E important și din ce material e realizat, iar fonta îi conferă un plus de durabilitate.

Fiecare arzător are siguranță care întrerupe alimentarea atunci când se stinge flacăra. Are arzătoare de dimensiuni mici dar și unul mai mare, iar dimensiunea sa e direct proporțională cu puterea sa. Designul e destul de clasic iar un model cu aspect modern poate costa mai mult.

Ceva mai îngustă e una cu butoane laterale și lățimea e aproximativ 60 cm. Dimensiunile nișei, adică ale secțiunii ce trebuie decupată din blat, sunt menționate în manualul său sau puteți măsura chiar voi. Oricum, nu se referă la dimensiunile plitei ci doar la dimensiunile părții inferioare.

Plusuri: are un preț atractiv, design plăcut, ușor de folosit și fiabilă.
Minusuri: nu are arzător Wok.

Gorenje G6N41IX nu are acel tip de arzător deoarece e accesibilă, iar acela ar fi de folos celor care gătesc în stil asiatic sau vor ceva să gătească ceva mai rapid. E nevoie și de o tigaie specială pentru acel arzător ori alegeți o oală mare (dacă aveți de gătit mai mult).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu