≡ Meniu

Gorenje GHS64-ORA-W, plită cu finisaj alb

Plita incorporabilă Gorenje GHS64-ORA-W se poate asorta cam cu orice cuptor deoarece veți găsi destul de multe modele pe negru. Nu cred că s-ar asorta alături de un cuptor argintiu, eventual doar dacă plita ar fi neagră. Depinde și de preferințele fiecăruia, dar eu așa aș alege, iar cea mai bună variantă ar fi cu un cuptor pe alb. Pot spune că aceasta concurează cu cele electrice datorită finisajului lucios.

Nu pot spune că e ieftină dar nici nu e cea mai scumpă variantă de pe piață. Oricum, arată mult mai bine decât plitele sub 1000 de lei (cele pe inox), iar finisajul lucios e foarte important dacă vreți să se asorteze cu blatul (se poate observa în poza de mai jos, dar și în clipul de la final). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje GHS64-ORA-W, plită cu finisaj alb

Plitele pe gaz sunt destul de eficiente iar dacă nu aveți posibilitatea sau nu vi se pare comodă alimentarea, optați pentru varianta electrică. Chiar și aceasta are un cablu de alimentare pentru sistemul de aprindere. Aprinderea arzătoarelor e la o singură mână și acest sistem e prezent doar la aceste plite, nu și la cele de la aragazuri. Există și plite ieftine care au buton dedicat pentru aprinderea electrică, dar la acelea trebuie să aveți ambele mâini libere. Deci la plita de sus e ceva mai ușor și panoul de contro le destul de aproape.

Ca oricare altă plită și aceasta vine cu duze pentru GPL dar și cu butoane de tip push-up.

Plusuri: finisaj elegant pe alb, ușor de folosit (aprindere la o mână), instalare ușoară, arzătoare puternice.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Gorenje GHS64-ORA-W e un aparat care trebuie incorporat în blat și e mult mai simplu decât în cazul unui cuptor. Plita poate fi pusă chiar oriunde deoarece nu există o regulă, doar că e bine să aveți o hotă sau o fereastră în apropiere pentru a scăpa de aburi și mirosul nedorit. Aceasta oferă un randament ceva mai mare decât o plită electrică dar depinde despre ce plită discutăm (cele cu inducție sunt foarte bune).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu