≡ Meniu

Gorenje GMS66E, plită incorporabilă cu control mecanic

Plita incorporabilă Gorenje GMS66E poate fi o alegere foarte ieftină dar pentru cei interesați de design, o plită ceva mai modernă poate costa peste 1000 lei. Bineînțeles, plitele se clasifică și după tipul de alimentare dar cu gaz pare să fie cel mai ieftin. Mai sunt cele electrice simple sau cu inducție, iar diferența majoră e randamentul mai mare la cea cu inducție. Dacă nu aveți un cuptor incorporabil, eu vă recomand unul electric deoarece mi se par mai bune și să aibă multe moduri de gătire, funcții, ghidaje telescopice și eventual, o funcție de autocurățare.

Alternativele sunt modelele mai scumpe cu suprafață mai mare și design diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje GMS66E, plită incorporabilă cu control mecanic

Plita aceasta are 4 arzătoare și fiecare are buton cu aprindere integrată. Aceasta presupune că e nevoie doar de o mână pentru a aprinde arzătorul și pentru cei care nu știu, e nevoie doar să apăsați să răsuciți. Grătarul e destul de simplu și poate demonta ușor pentru a curăța în jurul arzătoarelor. Finisajul e pe inox și dimensiunile plitei nu sunt și cele ale nișei. Mă refer la faptul că la instalare trebuie să citiți manualul său (acea secțiune ce trebuie decupată din blat trebuie să corespundă).

Nu uitați și de o eventuală hotă dar ea trebuie să fie în funcție de câte arzătoare folosiți dar și în funcție de formele plitei. Dacă plita e lată, e bine să alegeți o hotă ceva mai puternică, dar și așa nu folosiți toată plita. Controlul e mecanic și cam așa e la toate plitele pe gaz.

Plusuri: are arzător Wok, preț atractiv, aprindere ușoară a arzătoarelor, randament ridicat și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Gorenje GMS66E e o alegere bună în acest preț și trebuie luat în considerare și faptul că e oferite de un brand cunoscut (experimentat). Cuptorul ales poate fi și de la un alt brand, ideea e să fie bun și să se asorteze culoarea. Dacă vi se pare că nu e pe gustul vostru, atunci trebuie să aveți un buget mai mare deoarece multe plite din acest buget sunt cam la fel.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu