≡ Meniu

Gorenje GN51101AW, aragaz cu capac de sticlă și volum de 55 litri

Gorenje GN51101AW e un aragaz foarte bun și care merită încercat deoarece a fost lansat recent și arată foarte bine. Există multe alternative deoarece această piață e în creștere. Mulți renunța la vechiul model pentru unul pe alb sau pe inox, deci vor ceva elegant dar și eficient. Pentru cei cu un buget mare, le-aș putea recomanda varianta electrică deoarece e mai comod de folosit și nu mai e alimentare cu gaz. Un aparat cu control electronic oferă multe moduri de gătire și funcții, deci poate v-ar interesa ceva de genul. Bugetul trebuie să fie mare și producători sunt destui.

Alternativele sunt aragazurile ceva mai dotate care sunt mai scumpe, dar nu aș putea să vă recomand unul deoarece nu știu cât sunteți dispuși să cheltuiți pe un aparat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje GN51101AW, aragaz cu capac de sticlă și volum de 55 litri

Are o plită suficient de mare și ea e în funcție de dimensiunile aragazului (lățime și adâncime). Arzătoarele sunt clasice adică au puterea clasică și sunt alimentate cu gaz. Nu e un aparat cu alimentare mixtă ori electrică de aceea și prețul e redus. Dacă avea alimentare mixtă, atunci deja puteam să-l comparăm cu un cuptor incorporabil+plită.

Acesta are o capacitate de 55 litri și control clasic cu butoane de tip push-up. Accesoriile incluse sunt puține dar ele pot fi achiziționate și ulterior. Dimensiunile sale nu sunt mult diferite de cele ale altor modele, doar adâncimea e de 60 cm (lățimea e tot de 50 cm). Aceste caracteristici tehnice sunt oarecum standard, dar există și cuptoare mai diferite. Dacă pe alb nu se asortează cu restul aparatelor, optați pentru inox/argintiu.

Plusuri: capac din sticlă, finisaj elegant, volum generos, randament superior (de la tipul alimentării) etc.
Minusuri: nu prea sunt multe dotări speciale.

Gorenje GN51101AW e alegerea corectă pentru cei ce vor ceva nou și la un preț decent. Dacă nu aveți spațiu pentru un aragaz, optați pentru incorporabile, iar plita poate fi pusă oriunde. Prefer cuptoarele electrice deoarece încălzesc mai bine, oferă mai multe funcții, deci prețurile mai piperate sunt justificate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu