≡ Meniu

Gorenje GN51101AX, aragaz gri metalic

Gorenje GN51101AX e un aragaz normal, adică alimentat pe gaz. Poate fi legat la butelie deoarece are duze GPL, iar caracteristici precum grill-ul ori rotisorul lipsesc. Conform magazinelor care-l comercializează acest model are clasa A… probabil se referă la un consum redus de gaz.
E un aparat care se adresează persoanelor interesate de un aparat simplu de utilizat și întreținut.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un electrocasnic de la un brand care se laudă că face doar electrocasnice premium. Puteți vedea din imaginea alăturată cum arată acest model, mai exact e un aparat simplu ca design. Și funcționalitatea aparatului e tot simplă. M-am uitat pe diverse magazine online și am văzut că se vând două tipuri de aragazuri sub codul GN51101AX ori au greșit pozele produselor.

Gorenje GN51101AX, aragaz gri metalic

Pe partea de caracteristici acest aparat se poate lăuda cu faptul că are dimensiuni normale (lățimea e de 50 centimetri), greutate redusă (39 kilograme) și cu capacitatea de 55 kilograme.
Legat de aprinderea electrică nu pot să vă spun mare lucru întrucât sub codul Gorenje GN51101AX sunt vândute aragaze diferite ca aspect.
Pe partea de fiabilitate nu avem ce să-i reproșăm deoarece are fiabilitate marca Gorenje cu o garanție de 2 ani. Această garanție nu poate fi mărită la mai mult, dar e bine și așa.

Pentru achiziția acestui model ar fi că vine de la un brand ok, că are o fiabilitate bună, capacitatea mare, aspectul plăcut și că se alimentează cu un combustibil ieftin (mai ieftin ca electricitatea).
Contra ar fi că nu are rotisor și grill. Oricum aceste dotări sunt unele nu prea folosite. Vine cu grătar care poate fi utilizat pentru vinete ori prepararea diferitelor legume.

Dacă te interesează un aragaz care să arate foarte bine și care să poată fi alimentat de la rețeaua de gaz ori butelie atunci îți recomand acest model.
Sunt unii care nu au auzit de brandul Gorenje și de aceea trebuie să vă spun că e vorba despre unul european, mai exact sloven, cu un lung istoric. A fost fondat în anii 50, iar produsele sale sunt recomandate de calitate și fiabilitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu