≡ Meniu

Gorenje GT641UB, plită incorporabilă cu sticlă neagră

Plita incorporabilă Gorenje GT641UB e una cu gaz motiv pentru care arzătoarele sunt puternice. La un așa preț, cred că putea să aibă măcar un arzător de tip Wok. Poate nu e chiar ieftin dacă e să luăm în calcul un cuptor și e exclus unul pe gaz deoarece nu gătește uniform. La cele electrice, veți observa că funcțiile și modurile de gătit sunt mai multe. Plus că, acele cuptoare pe gaz sunt foarte puține și nici nu sunt ieftine.

Alături de această plită ar fi bine să luați un cuptor electric deoarece e mult peste unul pe gaz. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje GT641UB, plită incorporabilă cu sticlă neagră

Alimentarea plitei e pe gaz care oferă avantaje comparativ cu cea electrică: cost lunar redus, randament ridicat și plita e ieftină (pentru că nu sunt multe tehnologii incorporate). Arzătoarele au și siguranță, astfel se întrerupe alimentarea când se stinge flacăra. E o dotare destul de utilă.

Grătarul acestei plite e realizat din fontă și acel material oferă o durabilitate îndelungată. Mai există și grătare din oțel care sunt cam la fel de bune. Zonele de gătit sunt de diferite dimensiuni, astfel și puterea lor diferă. La capitolul funcții nu excelează deoarece are doar una: aprindere la o singură mână. Adică are butoane cu aprindere electrică integrată, iar aprinderea unui arzător se face prin apăsarea și rotirea butonului.

Pe partea de design se poate observa finisajul lucios pe negru (sticlă – Tempere dGlass), panou frontal, butoane push-up etc. Pentru a o instala blatul trebuie să fie mai gros, dar nu trebuie să vă faceți probleme că se poate prinde cam pe oricare alt blat (e nevoie de puțină improvizație).

Plusuri: arată destul de bine, ușor de folosit, instalare ușoară și fiabilitate.
Minusuri: nu are arzător Wok.

Gorenje GT641UB poate găti cam orice și spre deosebire de un aragaz, la aceasta lățimea e de 60 cm și nu de 50 cm. Bineînțeles, există aragazuri mai mari dar acelea sunt și scumpe. Cu trecerea timpului, incorporabilele sunt tot mai ieftine astfel că diferența de preț între ele și aparatele clasice e foarte mică. Nu cred că are sens să alegeți un aparat clasic – aragaz, deoarece ca și funcționalitate e mult inferior.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu