≡ Meniu

Gorenje GW6N41IB, plită incorporabilă cu grătar emailat

Plita incorporabilă Gorenje GW6N41IB e una care poate fi destul de utilă în special dacă gătiți în stil asiatic. Aceasta se potrivește destul de bine alături de orice cuptor negru și poate fi de la același brand. Un pachet promo vă poate ajuta să economisiți niște bani doar că nu este vorba de o reducere foarte mare. Bineînțeles, nu veți putea lege ce modele să fie la pachet, ci doar sunt recomandate câteva pachete. Dacă nu aveți preferințe, atunci puteți lua în calcul o astfel de variantă.

Alternativele sunt destul de multe deoarece există producători numeroși pe acest segment doar că nu toți oferă soluții atractive. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje GW6N41IB, plită incorporabilă cu grătar emailat

Alimentarea pe gaz e cea principală dar are și cablu pentru aprinderea electrică care e una la o mână (aprinderea se face prin apăsare și rotire). Fiecare arzător are siguranță și buton dedicat, iar dacă se stinge flacăra, alimentarea e întreruptă. Arzătoarele sunt de dimensiuni diferite doar că cel mare are un inel de ardere în plus pentru că e de tip Wok. Acest arzător special poate fi folosit pentru a găti mult sau în stil asiatic (e nevoie și de o tigaie specială).

Pentru cei care nu știu, acest arzător special are o putere maximă de 3.5 kW. Un arzător mare clasic nu avea mai mult de 3kW, dar depinde și cât gătiți că poate nici nu aveți timp pentru asta. Multe mâncare poate fi gătită și la cuptor deoarece e mai sănătoasă (mâncarea friptă nu e prea sănătoasă).

Plusuri: are arzător Wok, randament ridicat, aspect plăcut, ușor de folosit, instalarea e ușoară.
Minusuri: nu sunt prea multe.

Gorenje GW6N41IB poate fi instalat dacă aveți un blat generos și adâncimea de îngropare trebuie să fie suficientă pentru plită (6 cm). Poate că ați mai avut un astfel de aparat și știți cam cum trebuie instalat, iar alimentarea trebuie să fie aproape deoarece cablul nu e foarte lung. Am pus prezentarea de mai jos pentru cei interesați și care poate că nu sunt prea deciși pentru ce model să opteze.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu