≡ Meniu

Gorenje GW6N41IX, plită incorporabilă pe gaz

Plita incorporabilă pe gaz Gorenje GW6N41IX e un model care și-l permite oricine. Chiar dacă costă cât un aragaz oferă un plus de eleganță bucătăriei și e mai ușor de folosit. Mă refer la faptul că are aprindere electrică integrată, pentru care e nevoie de o singură mână. La aragazuri există un buton special pentru aprinderea plitei sau a cuptorului, deci e nevoie de 2 mâini. Chiar și cuptoarele incorporabile sunt destul de bune deoarece sunt electrice și funcțiile disponibile sunt multe.

Dacă vreți ceva mai elegant, alegeți o plită ci finisaj lucios (sticlă). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje GW6N41IX, plită incorporabilă pe gaz

Specificațiile tehnice sunt următoarele: alimentare cu gaz, panou așezat frontal cu control mecanic, siguranță și grătar. Arzătoarele sunt de dimensiuni variabile, cum e și normal, însă cel mare e ceva mai special. Se poate observa că are un inel de ardere ceva mai special, astfel randamentul și puterea lor sunt superioare. E vorba de un arzător de tip Wok cu putere de 3.5 kW. Puteți găti în stil asiatic sau o cantitate de mâncare mai generoasă într-un timp mai scurt.

Apreciez că are un grătar realizat din fontă deoarece oferă o durabilitate ceva mai mare. restul grătarelor sunt realizate din oțel care e un material decent și rezistent. Din poza de sus poate fi observat că are 2 grătare și pentru a curățare în jurul unui arzător nu e nevoie să luați totul jos. Mi se pare mult mai ok așa decât în cazul aragazurilor. La instalare trebuie ținut cont de dimensiunile nișei (sunt menționate în manual) și blatul trebuie să aibă o grosime corespunzătoare.

Plusuri: preț foarte bun, arzător Wok, aprindere arzătoare cu o singură mână, ușor de instalat etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Gorenje GW6N41IX e o alegere care trebuie să o faceți deoarece aragazurile sunt prea clasice și parcă nu mai sunt așa de atractive. Bineînțeles, alături de aceasta trebuie să cumpărați și un cuptor iar brandul e irelevant dar ar fi indicat să arate cam la fel (măcar la partea de finisaje). Poate un pachet promo ar fi de folos deoarece economisiți niște bani.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu