≡ Meniu

Gorenje IS656SC, plită incorporabilă pe inducție cu Stay Warm

Gorenje IS656SC este o plită modernă dotată cu patru zone de gătit alimentate electric prin inducție. Se adresează persoanelor pretențioase care vor o plită cu multe funcții și sisteme de siguranță.
Datorită faptului că e realizat din sticlă neagră putem să integrăm plita aceasta în orice bucătărie.

Plita de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care e de două ori mai eficientă decât una pe gaz ori un aragaz. Se poate vedea din imaginea de alături cum arată acest model, iar la final am pus un clip cu acest model.

Gorenje IS656SC, plită incorporabilă pe inducție cu Stay Warm

Poate că vreți să întrebați dacă are indicator de căldură reziduală și de aceea trebuie să vă spun că acest aparat e unul care încălzește doar vasul și de aceea plita rămâne rece și sigură la atins.
Dacă alte plite au Booster, acesta are PowerBoost Supreme care oferă intensitate extremă și în acest reduce semnificativ timpul de așteptare. În acest fel durează undeva la 4 minute să fierbeți 2 litri de apă. Asta de eficiență!
Vasele foarte voluminoase pot fi utilizate de acest electrocasnic deoarece vine cu XpandZone pentru acestea.
Din păcate nu are suport Wok pentru mâncărurile asiatice, dar asta nu-i o problemă prea mare deoarece aparatul are alte beneficii.
În cazul în care vreți să mențineți diferite mâncăruri într-o stare bună, adică la cald, există StayWarm.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi mai multe motive printre care faptul că vine de la un brand premium, că e un aparat economic (nu consumă mult curent), că e sigur și că pot fi utilizate o mulțime de dimensiuni de vase.
Contra achiziției ar fi că nu are Wok, dar oricum 99% dintre cei care cumpără o plită nu au nevoie de un astfel de arzător specific preparării mâncărurilor asiatice.

Deci, dacă te interesează un aparat care să poată fi utilizat la prepararea multiplelor feluri de mâncare în intervale scurte de tip atunci îți recomand acest model.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum se prezintă electrocasnicul acesta, iar dacă te întrebi cu ce cuptoare s-ar potrivi atunci aici găsiți câteva modele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu