≡ Meniu

Gorenje IT614X, plită incorporabilă cu inducție

Gorenje IT614X e o alegere foarte bună pentru cei care vor o plită incorporabilă de ultimă generație. Nu e nevoie să achiziționați cea mai scumpă plită e suficient să aibă inducție și arzătoare puternice. Variantele ceva mai scumpe au zone de gătit variabile ca și dimensiuni, deci nu e o variantă standard cu 1 arzător mic, 2 arzătoare normale și 1 arzător mare. Spre deosebire de vechile plite electrice, aceasta consumă mai puțin deoarece gătește mai repede însă și vasele trebuie să fie dintr-un material corespunzător (există oale și tigăi speciale).

Plitele electrice simple se încălzesc pe când la cea de jos, doar vasul se încălzește. Astfel, ea poate fi curățată imediat după ce o folosiți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje IT614X, plită incorporabilă cu inducție

Alimentarea acestei plite e electrică și e evidentă din designul ei. Cele pe gaz au grătar/grătare și butoane de tip push-up. Are patru zone de gătit iar panoul e așezat frontal unde e și normal să fie. Consumul e ține și de temperatura aleasă, iar voi aveți de ales între trei trepte. Pentru vase mai mari puteți folosi arzătorul corespunzător și nu e nevoie de prea multe cunoștințe pentru a folosi acel panou.

Ca și funcții are: afișaj electronic, control touch, timer, semnal sonor, sistem protecție copii, blocare butoane pentru curățare, deconectare automată, indicator căldură reziduală dar și altele (temporizator, power-boost, allboost). Dimensiunile sale nu sunt atât de importante precum cele ale nișei (e nevoie de o secțiune în mobilier pentru instalare).

Plusuri: tehnologie de încălzire avansată, panou de control modern, funcții destul de interesante etc.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Gorenje IT614X e o alegere foarte bună deoarece oferă multe dotări, arată bine și e fiabilă. Poate că nu e un aparat accesibil pentru unii dar nu mi se pare așa scump cum e acuma la promoție. Totuși, nu uitați că trebuie să alegeți și un cuptor incorporabil, iar eu aș alege unul de la orice brand și să aibă ghidaje pentru tăvi (puteți scoate tava cu mâncare mult mai simplu). Nu optați pentru cuptoarele cu gaz deoarece nu încălzesc uniform și funcțiile sunt destul de puține (oricum, nici nu se prea mai fabrică acel model).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu