Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Gorenje MO17ME, cuptor mecanic cu 17 litri

Modelul Gorenje MO17ME vine de la brandul care se laudă că face doar aparatură electro premium. În acest sens modelul de față e unul de culoare inox și cu o putere generoasă de 700W (are 6 trepte de putere).
Se adresează celora interesați de un model care nu doar să arate bine, ci care să gătească bine.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar printre lucrurile de top integrate se numără ușa rece, greutatea redusă și aspectul plăcut. Alături am pus și o imagine pentru a vă face o părere despre cum arată acest model.

Gorenje MO17ME, cuptor mecanic cu 17 litri

E de culoare inox, iar partea frontală e realizată din metal, cu excepția ușii care-i făcută din sticlă.
Cuptorul e unul de 17 litri și cu o putere de 700W (e o putere maximă). Aceasta nu trebuie confundată cu puterea aparatului care-i de 1200W.
Nu pot spune că e un aparat zgomotos atâta timp cât nivelul de zgomot e de 58 decibeli.
Operarea acestui model e pe cât se poate de simplă întrucât ușa se deschide la stânga, iar comenzile sunt mecanice (reprezentate de două rotițe).
Ca accesoriu aș aminti un suport de 24,4 centimetri. Alte modele vin cu grill sau rotisor, dar acesta are doar lucrurile importante așa încât să nu crească prețul.
În cazul în care doriți să îl amplasați în altă parte atunci trebuie știut că acest proces nu e prea complicat întrucât vine cu o greutate redusă de 10,5 kilograme.

Avantajele acestui model ar fi curățarea ușoară, că nu e nevoie de preîncălzire, posibilitatea servirii mâncării în aceleași vase și că timpul de gătit e mai scurt decât la alte modele.
Cred că multe persoane se vor orienta înspre acest model datorită aspectului, adică e un model gri care iese din pădurea de microunde albe.

Deci, dacă ești interesat să achiziționezi un aparat care să te ajute să economisești timp și energie, plus altele (efort minim pentru încălzirea alimentelor, păstrarea substanțelor nutritive din alimente etc) atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Alte modele de la Gorenje, inclusiv modele pe negru găsești aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu