≡ Meniu

Gorenje MO20MW, cuptor cu microunde de 700 W

Gorenje MO20MW nu e un cuptor prea sofisticat ori scump, de aceea îl și recomand. Mă refer la faptul că are panou mecanic, e evident din poza de mai jos. Cele care au control digital oferă mai multe funcții și un ecran LED. Ambele variante pot fi utilizate cu ușurință deoarece fiecare buton e însoțit de pictograme. E un aparat de dimensiuni mici și care poate fi pus în bucătărie pe blat, de exemplu. Cu un așa model puteți încălzi orice însă doar pe un vas rotund din material ceramic.

Cu toate cele menționate anterior, prețul e unul ideal pentru cei ce vor ceva accesibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje MO20MW, cuptor cu microunde de 700 W

Un model accesibil ca și acesta nu are un volum prea mare, dar cred că e de ajuns – 20 litri. Această capacitate de încărcare e cea medie și deci o vom găsi la multe alte cuptoare. Oricum, e un volum orientativ deoarece nu veți putea pune chiar așa de mult în el (trebuie pus pe un vas iar apoi pe acel suport rotund).

Nu are grill însă poate că nu veți găti cu acest aparat, ci cu un cuptor performant. O astfel de dotare e prezentă la variantele ceva mai scumpe. Dimensiunile sale nu sunt foarte reduse dar nici prea mari. Cam toate cuptoarele cu microunde, au aceleași dimensiuni iar pe blat nu va ocupa mult spațiu. Totuși, să nu discutăm despre ce nu are acest cuptor, ci mai degrabă, să discutăm despre ce oferă. Funcțiile disponibile sunt: dezghețare, reîncălzire, timer, 6 nivele de încălzire/putere și ușă rece (UCD – ultra cold door).

Plusuri: preț foarte bun, ușor de folosit, suficiente funcții și fiabilitate.
Minusuri: nu are grill.

Gorenje MO20MW nu e cel mai performant model de pe piață dar mi se pare suficient de bun în acest preț. Dacă vreți un cuptor mai bun, ar trebui să aveți un buget ceva mai generos. Mulți dintre voi poate că nici nu sunt dispuși să cheltuie prea mult pe un așa aparat deoarece nu-l folosesc prea des. Acesta se poate adresa studenților care nu au timp de gătit și vor doar o mâncare încălzită.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu