≡ Meniu

Gorenje NRC6192TX, combină frigorifică de 307 litri

Combina frigorifică Gorenje NRC6192TX e una dintre cele mai avansate variante de 329 litri. Aceasta nu impresionează prin volum, ci prin dotări și eficiență. În această combină puteți pune orice și cât doriți deoarece are compartimente speciale, sistem de răcire de ultimă generație și suporturi numeroase. Nu cred că un side by side ar fi o alternativă deoarece e mult mai lat și prețul e ceva mai diferit.

Multe aparate frigorifice au un volum similar dar performanțele nu sunt aceleași. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje NRC6192TX, combină frigorifică de 307 litri

Sistemul de răcire e No Frost care e și foarte cunoscut pentru eficiența sa. E posibil ca pe unele combine de la un alt producător, această denumire să poarte un alt nume dar scopul e același (reducerea consumului și menținerea alimentelor proaspete o perioadă mai îndelungată). Volumul total de 307 litri e de din care 87 de litri sunt la congelator. Controlul digital e un plus pentru orice aparat deoarece îi mărește funcționalitatea, dar îi dă și un plus de eleganță.

Frigiderul său e unul de 222 litri care e bine împărțit, astfel că e loc pentru sticle, compartiment pentru fructe/legume sau chiar pentru brânzeturi/unt. Compartimentul pentru carne ar fi un plus pentru orice combină. Congelatorul său e unul cu 3 compartimente, sistem de dezghețare automat și capacitate de congelare de 12 kg.

Designul e destul de impresionant și spre deosebire de multe altele, aceasta are mânere verticale și culoare inox. Funcțiile sale sunt destul de multe deoarece are și câteva funcții speciale: super-răcire, IonAir, AdaptCool, MultiFlow 360 C, răcire rapidă, răcire rapidă cu oprire automată. Accesoriile sunt următoarele: suport pentru sticle, suport pentru ouă și tavă pentru gheață.

Plusuri: model voluminos, finisaj pe inox, sistem de răcire avansat, control electronic, congelator foarte performant.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Gorenje NRC6192TX impresionează la mai toate capitolele, motiv pentru care consider că acel preț e justificat. De cele mai multe ori, nu e foarte important volum sau cantitatea, ci calitatea. Jos e o prezentare destul de interesantă a acestui model care merită cumpărat în speicla dacă ați fost dezamăgit de actaulul model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu