≡ Meniu

Gorenje NRK6191CW, model cu No Frost și clasa A+

Combina frigorifică Gorenje NRK6191CW e un model al anului 2015 care vine cu un volum net de 307 litri și cu No Frost pentru stres zero atunci când vine vorba de dezghețat ori decongelat. E un model ieftin, dar e și premium în același timp deoarece are chiar și Multiflow.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care are clasa A+ de eficiență energetică și o înălțime decentă de 185 centimetri. Înălțimea nu prea mare te va ajuta în a amplasa aparatul acolo unde dorești, chiar dacă e vorba despre un spațiu mai puțin înalt.

Gorenje NRK6191CW, model cu No Frost și clasa A+

Pe partea de caracteristici acest model e unul care impresionează întrucât vine cu o capacitate netă de 307 litri, cu dezghețare automată și cu multiple funcții utile.
Frigiderul e unul compartimentat de 4 rafturi, iar congelatorul e unul împărțit în 3 compartimente. Capacitatea de congelare a congelatorului e una de 5 kilograme și pot spune că e una suficientă.
Noaptea nu să fiți treziți deoarece aparatul are un nivel de zgomot redus de 42 decibeli. Acest nivel e unul normal.
Foarte interesant față de alte aparate frigo e că ușile se deschid în unghi drepta așa încât să nu loviți pereți ori ale aparate din vecinătate. 😉
Amplasarea aparatului nu o să fie prea complicată întrucât aparatul e unul care vine cu o greutate redusă de 68 kilograme.

Pentru achiziția acestui aparat ar fi aspectul clasic, că vine dotat cu multă tehnologie utilă, că nu costă prea mult și consumul de curent redus.
Contra nu ar fi vreun motiv. Poate că ar fi fost interesant să aibă o altă culoare, mai exact argintiu.

Deci, dacă te interesează un aparat care să nu coste prea mult atunci îți recomand acest model. Pe lângă motivele menționate anterior, acest aparat mai e recomandat de faptul că are o fiabilitate excelentă. Acest lucru e datorat în parte brandului. Se știe că acest brand face electrocasnice de o calitate superioară și zice că toate produsele sale sunt premium.
Fiind vorba despre un brand european (din Slovenia) putem spune că are dreptate întrucât aparatura europeană are alte standarde de calitate spre deosebire de cea din Asia.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu