≡ Meniu

Gorenje NRK6191TX, combină frigorifică cu consum redus de energie

Gorenje NRK6191TX  e o combină modernă motiv pentru care are No Frost, congelator performant, volum mare, compartimente speciale (SpaceBox, ExtremeFreeze, CrsiperZone și ZeroZone). În fiecare compartiment se poate pune altceva iar jumătate din cele enumerate sunt la frigider (ultimele două). Pe lângă faptul că e un aparat reușit, arată și funcționează excelent. Mânerele verticale au o formă ideală, astfel că ușile se deschid ușor fără să trageți tare de ele. Combinele ocupă spațiu dar nu așa de mult precum frigiderele cu volum similar (deoarece sunt mai înalte și nu așa de late).

Dacă acest aparat e prea scump, alegeți unul cu mai puține tehnologii și nu veți regreta alegerea făcută. Bineînțeles, recomand o alternativă de la același brand pentru a face o alegere fiabilă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje NRK6191TX, combină frigorifică cu consum redus de energie

Combina aceasta are un volum de 307 litri iar din acesta 85 litri e la congelator. Spre deosebire de frigider, congelatorul e împărțit pe compartimente și scrie pe ele cam pentru ce pot fi folosite sau cam ce puteți pune în ele. Sistemul de răcire e No Frost care controlează umiditatea de la interior pentru a reduce consumul și gheața din congelator (alimentele sunt proaspete o perioadă mai lungă).

E dotat cu afișaj LED, clasă energetică A+, raft pentru sticle, suporturi etc. Capacitatea de congelare e peste medie adică e de 12 kg la 24 de ore. Pe partea de finisaje, are combină pe inox antiamprentă. Pe partea de funcții și siguranță are: funcție eco, super-congelare, super răcire, sistem antibacterian, avertizare ușă deschisă, reglare electronică a temperaturii etc. Alte caracteristici sunt: IonAir, AdaptCool, MultiFlow 360 C.

Plusuri: arată bine, are compartimente speciale, sistem de răcire modern și volum mare pentru a depozita alimentele.
Minusuri: nu prea sunt.

Gorenje NRK6191TX nu e un model accesibil, motiv pentru care nu oricine și-l permite. Un aparat frigorific trebuie să fie eficient din punct de vedere energetic deoarece trebuie să consumă energie. Din poza de jos se poate observa cuma rată acest model dar există și pe alb și roșu, dar numele e puțin mai diferit. Personal, combinele pe inox sunt mai elegante și culoarea se asortează cu orice.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu