≡ Meniu

Gorenje NRK6192MC, combină pe culoarea bej

Gorenje NRK6192MC nu poate fi considerată ca fiind o combină frigorifică clasică deoarece are un design elegant, interiorul e bine organizat (compartimente speciale, suporturi pentru sticle), are tehnologii de ultimă generație și un volum generos. Bineînțeles, nu trebuie neglijată culoarea care nu e una des întâlnită și probabil ați opta pentru ea deoarece se asortează cu ceva din bucătărie sau pur și simplu v-ați îndrăgostit de ea. Există aparate frigorifice pe diverse culori dar prețurile sunt mai mari (nu mă refer la inox, alb sau gri care sunt culori clasice).

Nu trebuie să optați neapărat pentru acest brand, sunt multe branduri care oferă soluții fiabile însă e greu să găsești o combină similară cu cea de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje NRK6192MC, combină pe culoarea bej

E evident că are un volum net total destul de mare pentru a putea pune cam orice. De exemplu, congelatorul are un sertar mare pentru a putea pune un eventual curcan sau orice altceva. Nu toate congelatoarele oferă un sertar mai mare, dar și capacitate de congelare trebuie să fie corespunzătoare. În acest caz e de 5 kg la 24 de ore și putea fi puțin mai bună pentru cei care fac multe cumpărături în aceeași zi.

Dacă sunteți o persoană care consumă des alimente proaspete și nu prea se folosește de congelator, această combină e perfectă. Apreciez prezența unui sistem de răcire de ultimă generație și acesta e superior celui anterior – NoFrost Plus, adică e mai eficient. Sper că v-am oferit suficiente motive pentru a alege o combină cât mai nouă și de la acest brand.

Plusuri: tehnologii moderne (MultiFlow 360°, AdaptTech, Fresh Zone, sertar special CrispZone, XXL SpaceBox), design deosebit, control electronic pe ușă, consum redus de energie.
Minusuri: nu sunt.

Aș putea spune că e loc de mai bine, dar depinde cât de mult aveți nevoie de congelator. Gorenje NRK6192MC oferă mai multe avantaje care nu ar trebuie neglijate și nu orice model le oferă. Dacă mă uit la dimensiunile sale, acest model poate fi pus fără probleme în locul vechiului aparat. În general, doar înălțimea are de suferit, dar există și o anumită limită.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu