≡ Meniu

Gorenje NRK6193TX, combină frigo clasa A+++

Gorenje NRK6193TX e o combină frigo foarte încăpătoare și cu un consum mic de energie deoarece are clasa A+++. Nici întreținerea acestui model nu e prea costisitoare deoarece vine No Frost, adică nu produce gheață.
Se adresează celora care vor să pună la rece o cantitate mare de alimente și care nu vor să aibă facturile la curent încărcate.

Modelul NRK6193TX vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat cu caracteristici de top și cu un aspect plăcut deoarece e realizat din inox. Din imaginea de alături poți să-ți faci o părere despre cum arată acest model la interior.

Gorenje NRK6193TX, combină frigo clasa A+++

Pe partea de specificații acest model e unul care vine cu o capacitate de 307 litri, capacitate de congelare de 8 kilograme și un nivel de zgomot scăzut de 42 decibeli.
Are lucruri care purifică aerul, iar printre acestea aș menționa tehnologia IonAir. Aceasta presupune faptul că în aparat sunt introduși în mod constant ioni negativi care purifică aerul. Alături de tehnologia Multiflow 360 e declanșat potențialul maxim al IonAir. Multiflow e o distribuire a aerului rece pe mai multe căi.
În cazul în care aveți un spațiu îngust trebuie știut că aparatul are uși care se deschid în unghi drept, ceea ce facilitează poziționarea lângă un perete sau ceva de genul.
Aparatul acesta are o cutie multifuncțională care poate păstra ouă, vid pentru alimente cu miros puternic sau produce gheață.
Un sertar foarte interesant e cel ZeroZone care are temperatura constantă de 0 grade, iar altă cutie e cea XXL SpaceBox pentru alimentele mari cum ar fi lubenița.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, capacitatea mare, consumul redus de curent și că e No Frost.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv deoarece chiar are integrate cele mai utile lucruri.

Deci, dacă te interesează un aparat care să vină de la un brand de top și care să fie premium atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Poate că vă întrebați ce e cu afișajul acela pe ușa superioară, iar răspunsul meu e că e un afișaj pe care e menționată temperatura.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu