≡ Meniu

Gorenje NRK6202TX, combină cu IonAir și AdaptCool

Combina frigorifică Gorenje NRK6202TX e una destul de mare deoarece are un volum net de 363 de litri. Nu oricine alege o așa combină dar aceasta chiar că e mare. Spre deosebire de frigidere, aceasta are congelatorul în partea inferioară și o înălțime mare (frigiderele sunt mai alte). Deci combinele mari se adresează și celor care sunt mai înalți. Mai există o variantă, optați pentru o combină mică și ulterior luați o ladă frigorifică ori un congelator clasic. La combine, congelatoarele sunt ceva mai bune dar depinde și de tehnologiile incorporate.

Dacă vi se pare prea scump, recomandări pot să fie destul de multe și pot fi luați în calcul și alți producători (mă refer la cei cu experiență). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje NRK6202TX, combină cu IonAir și AdaptCool

Tehnologia de răcire e No Frost și e prezentă chiar și la congelare. Frigiderul său e de 254 litri iar restul de 85 litri e la congelator. Consumul anual e de numai 245 kWh deoarece are clasa A++ (se datorează în mare parte tehnologiei de răcire). Congelatorul e unul performant deoarece capacitatea sa e una de 12 kg la 24 de ore. Designul e unul cu inox antiamprentă, uși cu deschidere standard spre dreapta, mânere verticale, picioare reglabile, iluminare, termostat etc. Dimensiunile sale sunt de 200 cm înălțime, 60 cm lățime și 64 cm adâncime.

Are funcție Eco, super congelare, super răcire, sistem antibacterian, avertizare ușă deschisă, avertizare temperatură ridicată, reglare electronică a temperaturii. Ca și tehnologii are, IonAir, AdpatCool, Multiflow 360 C. La interior se observă acel suport special pentru sticle, dar și suporturile de pe ușa frigiderului pot fi folosite în acest sens. Autonomia fără curent nu e foarte importantă și la aceasta e de 18 ore.

Plusuri: congelator puternic, mult spațiu pentru depozitare, arată bine, dotările speciale și fiabilitatea.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Cam fiecare producător are designul său și diferențele sunt foarte mici de la o generație la alta. Gorenje NRK6202TX e un aparat frigorific nou care merită încercat și îl recomandă dotări și performanțele sale. Există combine similare dar care sunt mult mai mici iar eu aș prefera una mai mică deoarece prefer alimente cât mai proaspete.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu