≡ Meniu

Gorenje NRK6203TX, model cu NeFrost și clasa A+++

Dacă aveți un spațiu mai înalt de 2 metri și vreți ceva cu capacitate mare și consum redus de curent atunci vă recomand Gorenje NRK6203TX. Aceasta e o combină eficientă din punct de vedere energetic și cu un volum mare de 334 litri.
Modelul NRK6203TX e unul premium, fiind dotat cu Multiflow și No Frost… pe lângă multe alte dotări utile.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat deosebit de eficient întrucât vine cu clasa A+++ de eficiență energetică. In imaginea de alături se poate vedea că are o compartimentare bine realizată, iar pe ușa frigiderului are un ecran LED pentru afișarea diferiților parametri.

Gorenje NRK6203TX, model cu NeFrost și clasa A+++

Partea de frigider e una cu un volum net de 254 litri și cu No Frost. Are 5 rafturi din sticlă și 3 suporturi pe ușă. Pe lângă cele menționate mai sus aparatul are cutii/sertare mai speciale cum ar fi sertarul Zero Zone (un sertar unde temperatura e de 0 grade, adică numai bună pentru pește), Space Box XXL (un sertar care are suficient spațiu pentru cucrcan sau alte produse voluminoase) și sertar Crisp Zone (pentru fructe și legume). Alimentele vor fi răcite uniform întrucât prin Multiflow 360 (un sistem premium) aerul rece e distribuit pe mai multe căi (14 orificii de ventilație). Vine în ajutor și Ion Air care crează un mediu sănătos pentru alimentele din frigider.

Pentru achiziția acestui model ar fi multitudinea de funcții, volumul mare și consumul mic de curent (la 24 ore consumă 0,47 kWh).
Contra nu ar fi vreun motiv, dar va trebui să aveți o locație în care să încapă acest aparat de 2000x600x640 (ÎxLxA mm).

Deci, dacă ești interesat de un aparat care să nu coste mult și care să-ți poate ține la păstrat o cantitate mare de alimente atunci acest model ar fi recomandarea mea. Nu vei avea stres cu întreținerea sa deoarece are Full No Frost, iar asta presupune că nu trebuie dezghețat ori decongelat.
Brandul e unul european, mai exact din Slovenia, iar acest lucru presupune că beneficiem de un aparat de calitate superioară.
Dacă te interesează și alte alternative atunci aici găsești alte modele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu