≡ Meniu

Gorenje NRK62JSY2B, combină pe negru cu clasa A++

Gorenje NRK62JSY2B este o combină frigorifică cu un volum net de 307 litri și clasa A++ de eficiență energetică (consumă 0,64 kWh la 24 ore). E un model premium deoarece are integrate Multiflow și NoFrost.
Fiind disponibil pe negru eu zic că se va integra perfect în bucătăria dvs dacă vreți un aparat care să arate bine și care să fie premium.

Această combină vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat cu multiple tehnologii care se adresează celora cu un buget redus dar care vor un aparat bun. Pentru a vedea mai bine cum arată acest model am pus alături o poză. Dacă vreți ceva pe culoare inox atunci aici găsiți mai multe frigorifice Gorenje disponibile în diverse culori.

Gorenje NRK62JSY2B, combină pe negru cu clasa A++

Volumul total al combinei NRK62JSY2B e unul de 307 litri, fiind împărțit în 85 litri ai congelatorului și 222 litri ai frigiderului.
Niște funcții care nu erau disponibile pe modele mai vechi sunt IonAir și Multiflow 360. IonAir presupune că aparatul introduce ioni care purifică aerul, iar Multiflow e o distribuire a aerului rece pe mai multe căi.
Nu o să aveți stres când vine vorba de întreținerea aparatului deoarece e dotat cu dezghețare și decongelare automată.
Persoanele care vor să țină departe diferite mirosuri trebuie să știe că aparatul are compartimente speciale pentru brânzeturi și fructe. Iar în acest fel alimentele cu mirosuri puternice sunt izolate.
Congelatorul e unul bun deoarece are 3 compartimente care oferă posibilitatea congelării unei capacități de 5 kilograme la 24 de ore.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că nu costă prea mult, aspectul plăcut (negrul va fi elegant mereu), compartimentarea realizată inteligent și consumul redus de curent.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv, dar cred că o greutate de 70,5 kilograme e puțin cam mare.

Modelul acesta nu doar are un cost de achiziție mic, ci arată bine, vine pe negru și are caracteristici care te vor ajuta să păstrezi alimentele proaspete mai mult timp.
Mi-aș fi dorit să pun și un video review legat de acest model, dar încă nu e disponibilă vreo filmare de acest gen.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu