≡ Meniu

Gorenje Ora-Ito NRK 62 ORA E, combină NRKORA62E

Gorenje Ora-Ito NRK 62 ORA E (NRKORA62E) este o combină frigorifică premium de culoare neagră. Acest model Ora-Ito NRK 62 ORA E este unul de 306 litri și are clasa A++ de eficiență energetică. E premium nu datorită culorii sale, ci a faptului că e dotat cu No Frost, Multiflow (un sistem de împrăștiere a aerului rece pe mai multe căi) și alte lucruri utile care nu le întâlnim pe aparate similare.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care are clasa A++ și un volum mare de peste 300 litri. Din imaginea alăturată puteți vedea mai bine cum arată acest model. E un model de culoare neagră pentru cei interesați de aparatură electrocasnică modernă ca aspect.

Gorenje Ora-Ito NRK 62 ORA E, combină NRKORA62E

Pe partea de specificații acest model e unul care se laudă cu înălțimea de 185 centimetri (lungimea e de 60 centimetri), consumul mic de curent (235 kWh pe an) și o capacitate de congelare de 5 kilograme la 24 ore.
În cazul în care se întrerupe curentul acest aparat are o autonomie de funcționare de 18 ore, lucru care presupune că alimentele nu se vor strica pe perioada în care nu există curent.
E dotat cu o cutie numită Multibox 3 în 1 care poate fi utilizată pentru păstrarea diferitelor alimente cu miros puternic.
Pentru fructe și legume există un sertar numit CrispZone, în acesta fiind posibilă reglarea nivelului de umiditate din interior. Astfel, legumele rămân proaspete pentru o lungă perioadă te timp.
Ușile aparatului se deschid în unghi drept, iar din această cauză nu o să aveți probleme dacă doriți să-l amplasați lângă un perete sau ceva de genul.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție bun, că răcește bine, consumul energetic mic și prezența No Frost. Acest ultim lucru facilitează o întreținere mai ușoară a frigorificului, iar alimentele rămân proaspete mai mult timp.
Piciorușele reglabile sunt și ele un lucru bun deoarece în acest fel aparatul poate fi poziționat cum doriți.

Deci, dacă vă interesează un aparat care să arate bine și care să aibă dotări premium atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Comparativ cu alte combine de la branduri concurente acesta are tehnologia IonAir care introduce ioni negativi care purifică aerul în mod natural.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu