≡ Meniu

Gorenje Old Time ECK63CLI, plită vitroceramică cu 4 zone de gătit

Gorenje Old Time ECK63CLI e o plită pentru persoanele interesate în a-și amenaja o bucătărie modernă cu electrocasnice care să arate perfect. Din imaginea de mai jos se poate vedea că plita de față e una cu un aspect oarecum rustic și de aceea are denumirea Old Time.
Utilizarea aparatului nu e deloc complicată deoarece se controlează în mod mecanic.

Nu putem spune că e un model scump deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Iar, dacă vrei alte electrocasnice din gama Old Time atunci le găsești aici.
Poți observa că aparatul e unul cu diferite facilități, iar butoanele lui sunt unele poziționate lateral.

Gorenje Old Time ECK63CLI, plită vitroceramică cu 4 zone de gătit

Modelul ECK63CLI e unul electric dotat cu patru arzătoare (corect spus 4 zone de gătit), iar acestea pot fi acționate de la butoanele poziționate în lateral.
O funcție care poate că ți se va părea utilă e indicatorul de căldură reziduală. Mie nu mi se pare util așa ceva, dar poate că alții îi vor găsi o oarecare utilitate.
Avantajul utilizării unui astfel de aparat în defavoarea unuia cu gaz e că nu mai trebuie să fiți atenți dacă ați închis gazul (deci e sigur) și că e ușor de instalat.
Pro achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că are o fiabilitate ok (lucru datorat în principal faptului că vine de la un brand european) și eficiența în utilizare. Mai mult, standard vine cu o garanție de 60 luni, adică 5 ani. 😉
Contra achiziției e că nu are arzător wok, acest lucru nefiind posibil datorită construcției.

De final pot spune că acest model e unul excelent pentru gătit și amenajat o bucătărie care să arate bine.
Instalarea aparatului nu e un lucru complicat (îl bagi în priză) și în mod normal nu e nevoie să o facă altcineva. Dar, dacă nu ați mai făcut așa ceva și credeți că nu vă pricepeți atunci ar fi bine să apelați la personal calificat.
Mă gândesc că aveți reticențe în a achiziționa acest produs deoarece nu știți mai nimic despre brand. De aceea trebuie să spun că brandul e unul sloven cu o istorie încă din 1950.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu