≡ Meniu

Gorenje Old Time GW65CLI, plită cu patru arzătoare dintre care unul e Wok

Gorenje Old Time GW65CLI e o plită incorporabilă din generația nouă care se adresează celora care vor aparatură electrocasnică modernă, dar cu un aspect rustic.
E perfectă pentru mâncărurile asiatice întrucât vine cu arzător Wok, iar alimentarea celor 4 arzătoare e una pe gaz, evident.

Modelul acesta e unul care vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un electrocasnic premium realizat din materiale de calitate cum ar fi grătare din fontă și plită din oțel emailat. Pentru a vă face o părere despre acest aparat am pus alături o imagine.

Gorenje Old Time GW65CLI, plită cu patru arzătoare dintre care unul e Wok

Pe partea de specificații acest model e unul dotat cu 4 arzătoare pe gaz din care unul e de tip Wok. Vine cu duze GPL, lucru care presupune că puteți conecta o butelie la aparat.
Butoanele aparatului sunt unele poziționate frontal așa încât să ajungem ușor la ele, lucru util în cazul în care aveți mâini scurte.
Deține aprindere electrică care poate fi activată la o singură mână, adică e integrată în fiecare buton.
Vine cu siguranță așa încât aparatul să poată fi utilizat chiar și de persoane mai puțin atente.
Poate că o să întrebați care ar fi avantajele alegerii unei plite pe gaz în defavoarea uneia electrice, iar acestea ar fi: combustibilul ieftin, existența arzătorului de mare putere, utilizarea clasică (multă lume e obișnuită cu aparatură clasică) și altele.

Există mai mult motive pentru care cineva ar achiziționa aparatul acesta, iar printre acestea aș enumera costul de achiziție deloc mare, că arată bine, arzătorul Wok, aprinderea electrică și aspectul plăcut.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv. Chiar e o plită bună, iar comparativ cu un model pe inducție aceasta e mult mai ieftină.

Concluzia mea legată de acest aparat e că-și merită banii deoarece nu doar vine de la un brand de top, ci are caracteristici care-l fac mai ușor de folosit.
Am uitat să menționez legat de grilaj că e vorba de unul care poate ține ușor vasele și nu e genul care face ca vasele să cadă jos.
Nu am postat vreun clip cu acest aparat și de aceea trebuie să vă spun că găsiți aici câteva, iar dacă vă întrebați ce cuptoare ar merge cu acesta atunci găsiți aici câteva modele compatibile.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu