≡ Meniu

Gorenje Ora-Ito BOP799S51X, model electric și multifuncțional

În anul 2015 e bine să te orientezi înspre aparate electrocasnice care sunt incorporabile, iar Gorenje Ora-Ito BOP799S51X e un astfel de aparat. E un cuptor incorporabil care e de culoare neagră și ușor de controlat butoanelor cu touch.
Cuptorul e unul al anului 2015 și ar trebui să-l alegeți deoarece are o capacitate mare de 73 litri, pentru că nu consumă mult curent și mulțumită ușurinței în utilizare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și funcționează precum un cuptor premium. O plită care ar merge bine cu acest cuptor e Gorenje Ora-Ito IT 65 ORA.

Gorenje Ora-Ito BOP799S51X, model electric și multifuncțional

Pe partea de specificații se remarcă cu alimentarea electrică, cu faptul că are capacitate de 67 litri, existența unui ecran LCD și că e făcut din materiale de calitate (o îmbinare perfectă între sticlă și inox).
Consumul de curent e unul mic de 0,92 kW oră, iar asta plasează aparatul în clasa A de eficiență energetică.
Foarte interesant e faptul că ușa rămâne rece, iar asta e posibil deoarece e izolată perfect.
O funcție interesantă întâlnită la electrocasnicele mici (cum ar fi mașinile de făcut pâine) e menținerea la cald.
Legat de întreținerea aparatului trebuie spus că acest aparat poate fi ușor întreținut având autocurățare.

Pentru achiziția acestui aparat ar fi că vine de la un brand bun (se laudă că face doar aparatură premium), poate fi utilizat în multiple scopuri (acasă ori la un restaurant, pentru prepararea diferitelor tipuri de mâncare), e realizat din diferite materiale, consumă puțină electricitate și are o fiabilitate ridicată.
Contra achiziției ar fi că nu are o clasă de eficiență energetică și mai bună.

Cuptoarele pe curent electric sunt mult superioare celora pe gaz întrucât fac o mâncare mai sănătoasă (nu au loc arderi de gaze), coacerea e uniformă (la asta ajută și ventilatorul) și sunt mult mai sigure.
Având culoarea pe care o are eu zic că modelul acesta se poate folosi numai bine în orice bucătărie, indiferent de ce culoare are aceasta.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu