Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Gorenje Ora-Ito IT 65 ORA, plită neagră cu inducție

Plitele electrice cu inducție sunt cunoscute pentru performanțele lor, iar Gorenje Ora-Ito IT 65 ORA e un astfel de incorporabil. Poate că sunt multe plite electrice ieftine nu oferă un randament atât de ridicat, motiv pentru care mâncarea friptă nu e la fel de bună ca și pe una cu inducție. Cel mai bun randament de pe piață e oferit de plitele cu inducție, pentru că tehnologia e mai avansată – doar vasul se încălzește, iar plita e rece tot timpul.

Pentru cei interesați de un pachet complet de tipul cuptor cu plită, sunt soluții doar că poate nu sunt așa de numeroase. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje Ora-Ito IT 65 ORA, plită neagră cu inducție

Cu siguranță, ați observat lipsa arzătorului mare, astfel are 2 arzătoare mici și 2 arzătoare normale foarte puternice (puterea e reglabilă). Panoul le așezat frontal pentru a ușura alegerea funcției dorite oria treptei de putere. Chiar dacă e electrică, arzătoarele au siguranță, deci dacă nu le folosiți, alimentarea lor e oprită.

Funcțiile acestei plite sunt numeroase: control touch, timer, indicator căldură reziduală și alte funcții mai speciale (Power-Boost, SuperBoost,
AllBoost, PowerControl, EasyClean). Curățarea plitei nu va fi o problemă și nu veți pierde timp prețios în bucătărie. Cu alte cuvinte, o puteți curăța imediat după utilizare deoarece e tot timpul rece (doar vasele se încălzesc). Nu veți putea pune vase ceramice ori din sticlă pe aceasta ci doar vase feromagnetice.

E normal ca suprafața plitei să fie realizată din sticlă vitroceramică care arată foarte bine și e rezistentă. Dimensiunile plitei sunt reduse dar nu au mare relevanță deoarece vă doriți suficient spațiu între vase, astfel că 60 cu 51 cm mi se par niște dimensiuni rezonabile,

Plusuri: puterea totală e mare, are multe funcții inteligente, ușor de folosit, e fiabilă.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Nu am ce să-i reproșez deoarece în acest buget oferă destul de multe, iar un bun cuptor ar putea fi unul dela același brand. Gorenje Ora-Ito IT 65 ORA  impresionează indiferent de concurența existentă. Am pus și prezentare pentru a vedea mai de aproape acest model și în final cred că veți face o alegere bună.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu