≡ Meniu

Gorenje R6192FW, frigider cu IonAir, Fresh Zone și Crisp Zone

Frigiderul Gorenje R6192FW e unul ceva mai special decât multe alte modele de pe piață deoarece are compartimente speciale, tehnologii avansate și interior spațios. Sertarul Fresh Zone e ideal pentru cei ce vor să depoziteze carne în frigider și vor să o mențină proaspătă o perioadă mai lungă de timp. Compartimentul Crisp Zone se adresează legumelor și fructelor, adică există un control mai bun al umidității în acel compartiment. Funcția de ionizare a aerului nu e foarte nouă, adică am mai văzut-o și pe alte modele și mi se pare destul de importantă.

Alternative sunt destul de multe dacă nu vă interesează așa de mult volumul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje R6192FW, frigider cu IonAir, Fresh Zone și Crisp Zone

În general frigiderele fără congelator au o singură ușă, dar există variante și cu congelatoare foarte mici (au câțiva zeci de litri). Oricum, mă gândesc că poate nici nu folosiți congelatoare sau lăzi frigorifice, deoarece vă place să consumați alimente proaspete și sănătoase. Volumul net total e de 368 litri și nu e împărțit ca la alte aparate. Nu veți avea multe rafturi deoarece există compartimente speciale.

Nici nu cred că se mai fac frigiderele cu rafturi din sârmă deoarece se curăță greu și nici nu veți avea prea multă lumină la interior. Tehnologia LED e cea mai avansată de la ora actuală și oferă o vizibilitate bună la interior. Pentru un consum de energie de numai 0.31 kWh la 24 de ore, aparatul are o clasă de eficiență energetică foarte bună – A++.

Designul e destul de simplu iar culoarea albă e destul de plăcută. Există și variante pe inox dar cu alt nume și alte caracteristici tehnice. Ca și dotări mai speciale, are următoarele: funcție Eco, sistem antibacterian, IonAir, DynamiCooling etc.

Plusuri: interior bine iluminat, Ionizare aer, compartimente speciale pentru alimente, suficient spațiu interior și preț foarte bun.
Minusuri: nu am găsit.

Gorenje R6192FW nu are congelator, motiv pentru care nu are un consum de energie prea mare, iar clasa de eficiență energetică e foarte bună. Am pus o prezentare video cu acea tehnologie specială de care v-am spus mai sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu