≡ Meniu

Gorenje R6192LX, frigider de 370 litri pe inox

Frigiderul Gorenje R6192LX e unul dintre puținele modele care arată precum o combină, doar că are o singură ușă. Acest brand e unul experiment, motiv pentru care a incorporat cele mai noi tehnologii pe aparatele sale. De aceea, nu văd de ce nu ați alege aparate de la acest brand pentru locuința voastră.

Dacă nu vă place sau poate că nu vi-l permiteți, atunci aș putea sugera un frigider clasic, adică cu volum mult mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje R6192LX, frigider de 370 litri pe inox

Are un singur compartiment de aceea are doar o ușă. E vorba de un volum total de circa 368 litri pentru care a obținut o clasă energetică A++. Cu alte cuvinte, consumul de energie e scăzut pentru acel volum – 0.31 kWh pe zi (114 kWh pe an). E așa de mic pentru că nu are congelator, dar și nivelul de zgomot e redus.

Are 7 rafturi din sticlă,  compartimente speciale pentru fructe, legume, brânzeturi etc., dar și suporturile de pe ușă pot fi utile pentru a depozita alimente. Pe partea de funcții, frigiderul are control electronic (se poate observa de pe ușa aparatului), deci are reglare electronică a temperaturii, avertizare ușă deschisă și altele. Accesoriile sale sunt următoarele: suport pentru sticle și suport pentru ouă. Ca și tehnologii, acest frigider are: IonAir, AdaptCool și DynamiCooling. Dimensiunile sale sunt similare cu cele ale unei combine, de aceea există și acea confuzie, dar pentru că are o singură ușă, e evidnet că are doar un compartiment – frigiderul.

Plusuri: consum redus de energie, tehnologii avansate, control electronic, volum generos, compartimente speciale.
Minusuri: nu sunt.

Gorenje R6192LX se adresează celor care nu doresc un congelator incorporat pentru că vor sau au o ladă frigorifică. Dacă nu dețineți un aparat pentru congelare, puteți lua în calcul un congelator dacă credeți că nu veți avea nevoie de un volum mare și țineți să economisiți spațiu. În general, aparatele pentru congelarea alimentelor nu se țin în bucătărie pentru că sunt mai zgomotoase dar nici nu le veți deschide prea des. O Soluție modernă pentru bucătărie ar fi un sertar frigorific, dar prețul nu e chiar de neglijat.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • valentin

    este no frost sau nu? ca informatiile care apar pe site-rile magazinelor sunt contradictorii

Lasă un comentariu