≡ Meniu

Gorenje RK6191AW, combină frigorifică cu spațiu interior destul de mare

Gorenje RK6191AW e una dintre cele mai noi combine frigorifice ale acestui brand, motiv pentru care nu trebuie să vă preocupe consumul de energie sau spațiul intern. Spre deosebire de o combină veche, aceasta oferă mai mult spațiu interior chiar dacă dimensiunile sunt apropiate. Deci, pe partea de design nu prea avem ce să reproșăm. Dacă nu vă place acest model, se poate opta pentru unul cu finisaj argintiu/inox ori unul cu mânere incorporate (orizontală). Deci eu nu aș putea recomanda altul deoarece fiecare are alte preferințe ori poate nu vă doriți alt brand.

Alternativele sunt multe deoarece sunt mulți producători care oferă astfel de soluții însă nu toți sunt la fel de experimentați. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje RK6191AW, combină frigorifică cu spațiu interior destul de mare

Consumul de energie e mic pentru un volum de 326 litri – 0.8 kWh la 24 de ore, de aceea are și o clasă energetică A+. Din acesta, 97 de litri aparține congelatorului care la rândul său e destul de bun pentru că poate congela cam 4-5 kg de alimente în 24 de ore. La interior se observă ușor că are destule rafturi, compartiment pentru fructe/legume, suporturi pe ușă pentru diverse.

Ca și funcții, aparatul are următoarele: Eco și Slot-in. Nivelul de zgomot diferă, dar când nu folosiți congelatorul e destul de redus. Adică, când congelează mi se pare și normal să fie puțin mai zgomotoasă. Aceasta poate fi pusă în locul vechiului model deoarece are relativ aceleași dimensiuni (poate e doar mai înaltă). Doar frigiderele sunt mai late și scunde, de aceea și ocupă mai mult spațiu.

Plusuri: este voluminoasă, are un consum redus de energie, arată bine, fiabilă, suport pentru sticle și silențioasă.
Minusuri: nu prea sunt.

Gorenje RK6191AW nu poate oferi prea multe deoarece e vorba de o combină mare la un preț decent. Acest brand oferă multe alte aparate frigorifice care pot fi cam la fel de utile și dacă considerați că acel congelator e cam mic, atunci alegeți încă un congelator ori o ladă frigorifică. Nu veți găsi multe prezentări video cu astfel de modele dar ar fi exclus să existe pe viitor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu