≡ Meniu

Gorenje RK6191AX, combină elegantă și spațioasă

Combina frigorifică Gorenje RK6191AX e una destul de bună și care oferă un volum decent. Arată bine atât la interior cât și la exterior. Finisajul pe argintiu sau inox dă un plus de eleganță comparativ cu modelele pe alb. Alte culori nu prea sunt sau sunt foarte rare. În opinia mea, pe argintiu arată excelent și această culoare se asortează cu orice dar și dă un plus de eleganță bucătăriei sau camerei unde doriți să o puneți.

Alternative sunt combinele mai mici care pot fi mai ieftine dar să nu credeți că aceasta nu e cea mai scumpă versiune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje RK6191AX, combină elegantă și spațioasă

Cu o clasă energetică A+ costul facturii la curent e ceva mai mic iar ca să vă faceți o idee, e undeva la 309 kWh/an. Acel volum de 321 litri e cel net și e împărțit astfel: 96 litri la congelator și 225 litri la frigider. Frigiderul are 4 rafturi din sticlă securizată care arată mult mia bine decât cele din sârmă. Congelatorul e destul de spațios și mă refer la compartimentul mai mare care poartă numele de Big Box. Din nume reise să e sapțios și e perfect pentru cantități mari de alimente.

Pe partea de design are: finisaj pe argintiu, uși reversibile, mânere verticale, ușă metalică și iluminare la interior. Pe partea de funcții nu prezintă prea multe, însă tehnologia Frostless e binevenită cât timp nu există No Frost. Accesoriile incluse sunt următoarele: suport sticle, suportă pentru ouă și tavă pentru gheață. E un parat destul de silențios -40 dB, iar autonomia fără curent e foarte mare – 30 de ore (la modelele vechi e pe jumătate).

Plusuri: are compartiment de tip BigBox la congelator, compartiment special pentru legume, accesorii destul de multe, tehnologie Frostless și volumul e generos.
Minusuri: puține caracteristici speciale.

Gorenje RK6191AX e un aparat frigorific mare și care poate fi de folos pentru cei care vor să scape de vechiul aparat frigorific fie că e vorba de un frigider fie că e vorba de o combină. Cu modelul de sus, nu mai e nevoie de congelator sau ladă frigorifică deoarece 96 de litri par să fie satisfăcători.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu