≡ Meniu

Gorenje RK6192AW, combină elegantă albă cu congelator performant

Gorenje RK6192AW e un aparat electrocasnic destul de mare care consumă puțin deoarece are atât frigider cât și congelator. Aparatele care se ocupă doar de congelarea alimentelor, acelea consumă mai mult. Poate că un frigider nu e la fel de compact și mă refer la lățimea și adâncimea aparatului. Cam toate combinele sunt de 60 cm și pe adâncime e ceva mai mult (depinde de volumul aparatului). Există frigidere care pot concura cu combinele (cu congelator mare) dar sunt puține. Eu aș alege o combină mică deoarece nu aș avea cu cel să-l umplu și prefer alimentele proaspete. 🙂

Alternativele sunt alte tipuri de combine, cu mai multe dotări sau tehnologii, dar și cele ieftine sunt soluție. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje RK6192AW, combină elegantă albă cu congelator performant

Volumul net total e de 324 litri iar acesta e împărțit astfel: 95 litri la congelator iar restul e la frigider. Consumul unui astfel de aparat trebuie comparat cu volumul aparatului. Pe an, acest aparat poate consuma cam 232 kW/h și mi se pare destul de puțin în special dacă luăm în considerare cam cât e pe zi.

Design-ul acestui aparat e unul pe alb, la interior arată bine deoarece are rafturi din sticlă iar iluminarea e decentă. Mai trebuie menționat că are mânere clasice și nu integrate care iasă mai bine în evidență și parcă aș fi preferat să fie mai mari, dar și așa sunt comode. Pe partea de funcții și siguranță are: funcție eco, sistem antibacterian, comenzi mecanice, funcție slot-in. Nu vine cu multe accesorii iar suportul de sticle e un plus, dar sticlele se pot pune și pe ușă cum e în poza de sus.

Plusuri: autonomie fără curent mare, suport sticle, design modern, consum redus de energie, rafturi din sticlă etc.
Minusuri: nu are un congelator foarte performant.

Gorenje RK6192AW nu poate excela la toate capitolele de aceea nu e și cel mai scump aparat cu acel volum. În același buget, poate fi luată o combină cu No Frost dar cu volum mult mai mic. Adică există un echilibru undeva și nu veți găsi o combină superdotată la un preț foarte mic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu